Elegünk van Bayer Zsoltból

2022. július 05. 19:28

A Fidesz ötös számú bajkeverője a Magyar Nemzet online kiadásában kürtölte világgá, hogy sok mindenből elege van.

2022. július 05. 19:28
null
Föld S. Péter
Hírklikk

„A Fidesz ötös számú bajkeverője a Magyar Nemzet online kiadásában kürtölte világgá, hogy sok mindenből elege van. Elsősorban Manfred Weberből, az Európai Néppárt vezetőjéből, az ő »semmilyenségéből, a kártékonyságából, a hazugságaiból, az aljasságából«. De ugyanígy tele van Bayer hócipője az Egyesült Államokkal és annak elnökével, „aki eltéved a kertben, állandóan kezet fog a láthatatlan emberrel, nyilvánosan szellent és hülyeségeket beszél”. Bayernek elege van Ukrajnából is, mert »egy maffiaállam, egy rakás korrupt politikussal, egy rakás gátlástalan oligarchával, egy rakás büdös nácival, egy rakás soviniszta s…fejjel«

Hagyjuk most Webert és az Egyesült Államokat. Ukrajna viszont, bármit is gondoljunk erről az országról, a szomszédunk. Ez az ország most bajban van, területén több mint négy hónapja háború dúl. Nem ők kezdték ezt a háborút, hanem Orbán Viktor szövetségese és barátja, Vlagyimir Putyin parancsára rohanták le orosz katonák az ukrán városokat, ölik meg emberek ezreit, bombázzák a lakóépületeket, kórházakat, színházakat, iskolákat.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. július 08. 14:10
ÜHÜM FÖLDESKE. NINCS ÖLÉG BAJERZSÓTINK! TÖBB, SOKKAL TÖBB(!!!) KÉNE BELÜLLE BAZZDMEG APUKÁM!
Hydra Esus
2022. július 07. 23:10
Orbán Putyinnak nem a barátja, te barom, hanem egy politikustársa, akivel korrekt kapcsolatban van.
bandee1
2022. július 07. 08:43
FÖLDES PÉTER EGY NAGYON RONDA ZSIDÓ.
Vakfolt
2022. július 07. 06:54
Ha valaki azt hitte, földes buzi most valami értelmeset fog kipréselni magából, hát az megint tévedett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!