Az idén minden jóérzésű embernek ott a helye a Pride-on!

2022. július 20. 11:32

Az idén is ki fogok menni! Most már Homonnay Gergely barátunk és harcostársunk tisztelete miatt is.

2022. július 20. 11:32
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Na, az idén is ki fogok menni! Most már Homonnay Gergely barátunk és harcostársunk tisztelete miatt is, aki számára rendkívül fontos volt, hogy harcoljon azért, hogy a szexuális kisebbségekhez tartozó embereknek idehaza is emberhez méltó életük lehessen. Ezt a harcot most már nekünk kell folytatnunk, Gergőért is!

A vallási fundamentalistáknak azt szeretném üzenni, hogy nem a melegeket és az LMBT-embereket kell meggyógyítaniuk, hanem a beteges istenképüket, amivel a saját szívükben rejtőző (ön)gyűlöletüket legitimálják! Ők folyton arról beszélnek, hogy Isten utálja a melegeket, holott ez az indulat csak az ő szívükben van. Az nem is érdekli őket, hogy mi lehet az Isten szívében. Akinek persze eleve csak metaforikus értelemben lehet szíve. Az istenkép felett is lehet totalitárius uralmat gyakorolni, ilyenkor az ember nem meri az Istent magához közel engedni, nem meri őt megismerni úgy, ahogy van. Megelégszik a róla alkotott képekkel. Az ilyen istenképek viszont csupán a gyarló emberekről szólnak. Mert az Isten csak Szeretet.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2022. július 22. 21:48
Homonnay Gergely ... tisztelete miatt is... -------------------------------- Milyen tisztelni való rajta? Mi az olasz hatóságok zárójelentése?
Dezsőke
2022. július 22. 14:33
békét
Spontán
2022. július 21. 12:49
Büszkeség?! mire, hogy nyomorék!!!!!!
Spontán
2022. július 21. 12:22
Selejt, aki meg dicsekszik vele nyomorék kretén selejt!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!