Az ukrán katonai vezetés a Szlovjanszk-Kramatorszk vonalra akar visszavonulni

2022. június 10. 13:40

De a politika nem engedi.

2022. június 10. 13:40
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Megint jönnek a hírek, hogy az ukrán katonai vezetés a Szlovjanszk-Kramatorszk vonalra akar visszavonulni, de a politika nem engedi.

Simán lehet orosz propaganda, de egy biztos: azokat a videókat nézve, hogyan lehet eljutni Szeverodonyeckbe – folyamatos tüzérségi tűz alatt – már maga az erősítés és az utánpótlás beküldése, a sebesültek kihozása jelentős áldozatokkal jár Ukrajnának.

Szerencse kérdése, melyik teherautót, eszközt találják el, melyiket nem. Kérdés, ez meddig vállalható.”

Nyitókép: VIKTOR ANTONYUK / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2022. június 11. 16:52
Mint Hitler meg a hadserege...
Kecmec
2022. június 11. 11:15
Engem inkább az érdekel te mikor vonulsz vissza....
csulak
2022. június 11. 11:08
kit erdekel?
Agricola
2022. június 11. 09:40
" már maga az erősítés és az utánpótlás beküldése, a sebesültek kihozása jelentős áldozatokkal jár Ukrajnának." A modern háborúkat már nem hideg fegyverekkel vívják meg, hanem tűzfegyverekkel vívják meg és akiknek a muníciója kifogy, azok vagy megadják magukat, vagy reménytelen szuronyrohamot indítanak a tűzfegyverekkel és munícióval bőven ellátott ellenféllel szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!