Tóth Csaba „rossz üzlete”

2022. június 04. 07:59

Az MSZP vezetői vagy nagyon buták, vagy nagyon korruptak voltak.

2022. június 04. 07:59
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ha valaki 129 millióért megvesz 9 zuglói lakást, teremgarázzsal együtt, és azt rossz üzletnek tartja, akkor milyen lehet a jó üzlet? Ha ezt a kilenc lakást saját pártjától veszi, akkor viszont csak két lehetőség van: annak a pártnak a vezetői vagy nagyon buták, vagy nagyon korruptak voltak.

Sajnos más lehetőség nem nagyon van, ezért kénytelen voltam ismeretlen tettes ellen hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tenni az ügyben. A HVG-nek ugyan Tóth Csaba azt mondta, hogy ő nem közszereplő, de sajnos az MSZP elnökségének továbbra is tagja. Az ellenzéknek akkor van bármi esélye, ha az ilyen ügyeknek következménye van.”

Fotó: Tóth Csaba/Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. június 04. 19:28
Most akkor tényleg a Hadházy mögött tömörülő libsik tátják a szájukat csodálkozva, hogy Toth Csaba szétlopta Zuglót???? Zugló pár év kivétellel LIBSI uralom alatt állt. Most is.
csulak
2022. június 04. 13:20
Ugyanolyanok vagytok mind LonakafaszatAkos
blondiner
2022. június 04. 12:57
Baráti tűz :D
lyon
2022. június 04. 12:31
El sem olvasom ennek az agyhalottnak a cikkeit. lejáratta magát teljesen. Teljesen mindegy mit ír egy ilyen ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!