Primitív stílusban megtámadott egy alpári oldal

2022. június 22. 13:03

Engem már üldöztek kommunisták, Biszku Béla baráti köre, szcientológusok, 2006-os brutális rendőrök, Gyurcsány haverjai, liberális újságírók.

2022. június 22. 13:03
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Sokan hívtak, írtak, mert egy alpári oldal, primitív stílusban megtámadott.

Engem már üldöztek kommunisták, olajbűnözők, Biszku Béla baráti köre, szcientológusok, 2006-os brutális rendőrök, szovjet katonák, Gyurcsány haverjai, liberális újságírók és kurucok. Semmilyen jelentőséggel nem bír, hogy most egy új csapat pécézett ki.

Akkor lenne baj, ha védenének.

Jóhiszemű vagyok, mindenkiben a jót keresem, hiszek a szeretet és összefogás erejében, de tudom, hogy munkálkodik a gonosz, a gyűlölet és a bizalmatlanság is, igyekszem ez utóbbit nagy ívben elkerülni.

Annyi jó van a világban, teljesen felesleges a rosszra időt pazarolni.

De persze köszönöm a kedves szavakat, csak miattatok írtam erről, hogy megnyugtassak mindenkit, egy fikarcnyi problémát, egy ideges percet se okozott, ilyen a »popszakma«.”

Nyitókép: Skrabski Fruzsina Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katica 54
2022. június 23. 23:01
Picinyem a Mandinertől alpáribb oldal nincs a világon.
laikus19
2022. június 23. 12:29
"Sokért nem adnám, ha egyszer valaki sine ira et studio megírná, hogy miként lett egy bangladesi sziámi ikerpárból jobboldali belháború Magyarországon. Nekem ez homályos." Ezt a bejegyzést Skrabski Fruzsina facebook oldaláról vettem át, elsősorban mert lényeges összefüggésekre utal. Az a gyanúm, van akiknek a jobboldaliság tkp-en álca egyéb fontos célok elérése érdekében. Ilyen és hasonló konfliktusok, benne jobboldali álca alá bújt "érdekérvényesítők" más területeken is akadnak. Nagyon tanulságos és hasznos lenne a valós okokat kideríteni és nyilvánossá tenni, bár alighanem ez az, amire nem sok esély van.
anna bolena
2022. június 23. 10:33
Fruzsi, maradj jóhiszemű, de ne légy naiv!
LancelotDuLac
2022. június 23. 00:55
Fruzsina egy elmebeteg szopós, takonygerincű celebkedő ribanc! Szegény üldözött?! xDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!