Takarodjon ki a politika a nők méhéből a világon mindenütt!

2022. június 26. 18:27

A politikusok, ha úgy látnák jónak, az abortuszdöntés után akár a nők szavazati jogát is elvehetnék?

2022. június 26. 18:27
null
Millei Ilona
Hírklikk

„Miért van ez így, miért lehet így a XXI. században?

A Földön jelenleg mintegy 8 milliárd ember él. Felteszem, a felük nő. A már ivarérett részükből egyik sem jókedvéből megy abortuszra. Azért megy, mert olyan helyzetben van, vagy azért, mert az élete forog veszélyben. Az az álságos hivatkozás, hogy a magzat joga, a legaljasabb dolog velük szemben. És míg a nők tűrnek, halnak, a politikusok bezsebelik az abortusz tiltásáért megkapott szavazatokat. Újabb sötétség közelít a világban? A politikusok, ha úgy látnák jónak, az abortuszdöntés után akár a nők szavazati jogát is elvehetnék?   

Igaza van Joe Bidennek, a politikusoknak nem szabadna beleszólniuk olyan döntésbe, amelyet egy nőnek és orvosának kell meghoznia.

Úgyhogy takarodjon ki a politika a világon mindenütt a nők méhéből!”

Nyitókép: abortuszpárti tüntető május 4-én Washingtonban (Allison Bailey / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. június 28. 12:02
Krvra igaza van! Az abortuszpártiak elsősorban takarodjanak ki! Úgy tesz ez a genyó szerző, mintha az aortusz pártolása, sőt aktv propagálása nem lenne politika. A rohadt sunyi kettős mércével járó posztmodern liberális tipikus esete. Aki valószínűleg képtelen volt egy családod öszehozni és mnt oly' sok ilyen nő besavanyodva a környezetén akar bosszút állni! Nem szégyen az hölgyem, ha egy nő szereti a gyerekeket. Nézzen körül a környezetében és tanuljon meg SZERETNI!
Tehetős Totó
2022. június 27. 20:40
Se politika...se magzat, böjti boszorka?
Vasgyari Tibi
2022. június 27. 20:26
Az abortusz gyilkosság. Azzal hogy a magzat gyilkosságot lehetővé tevő törvényt visszavonták, egy borzalmas átok lekerült az USA-ról. Várható egy nagyon jó fordulat, és Isten áldásait sátán már nem képes visszatartani.
Hedy
2022. június 27. 16:22
Az abortusz kérdése soha nem került volna elő, ha a baloldaliak, liberálisok és demokraták betartották volna azt, amit ígértek vagy 2O-25 éve: "az abortusz maradjon legális és ritka". Ehelyett azonban egyre több jogot ragadtak meg. Ezek egyike, hogy ha találsz orvost, aki hajlandó rá, az abortuszt el lehet végezni a mai törvények szerint a terhesség utolsó pillanatáig. Tehát olyan gyereket is lehet "abortálni" (megölni), aki fél óra múlva magától megszületne. Most dolgoznak Kaliforniában azon, hogy a születés UTÁN még egy hónapig el lehessen végezni az "abortuszt" ( = gyermekgyilkosságot), ha a kedves anyuka úgy dönt és talál egy orvost, aki aláírja a kívánságát. És találnak. Sajnos. Vannak orvosok, akik szeretnek ölni. Fény derült már néhány esetre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!