Orbán képmutató hazudozó, mint minden fasiszta és náci diktátor

2022. június 16. 17:30

Hazudik, amikor kezdettől fogva azt terjeszti, hogy a szankcióknak nincs értelmük.

2022. június 16. 17:30
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Orbánnak a vallásszabadsághoz való viszonyát Iványi Gábor egyházának és más jogaitól és egyházi státuszától megfosztott gyülekezetnek a helyzetén lehet lemérni. Orbán nagy ívban »szarja le« a vallásszabadságot. A Kirill nevű fasiszta bűnözőt nem a vallása miatt akarták szankcionálni, hanem azért, mert egy népirtás támogatója és szellemi atyja. A jelenség inkább arra hívja fel mindenki figyelmét, hogy ezek a fasiszta bűnözők a vallás mögé bújva, hamis vallási ideológiára hivatkozva számolják fel a szabadságot, a demokráciát, az emberi jogokat. Ez nem kereszténység, ez fasizmus.

Orbán hazudik, amikor kezdettől fogva azt terjeszti, hogy a szankcióknak nincs értelmük, és több kárt okoznak Európának, mint Oroszországnak.

Ez az orosz érdek képviselete, orosz propaganda hazugsága, mert a szankciók rendkívül súlyosan érintik Oroszországot és ez az egyetlen békés eszköz az orosz háborús terjeszkedés megállítására. A szankciók átmenetileg okoznak nehézséget az EU országainak is, mert Merkel kiszolgáltatta őket az oroszoknak, de ha kiváltják az orosz energiafüggőséget, akkor elkerülik az orosz bombázásokat és az ukrajnaihoz hasonló orosz vérengzést.

Orbán képmutató hazudozó, mint minden fasiszta és náci diktátor. A szomorú pedig az, hogy a magyarok többsége nem lát ezen át, jelentős részük pedig úgy tesz, mintha ezt nem látná. A többiek pedig hallgatnak, a közösségi médiában élik ki magukat, aztán meghunyászkodva és alkalmazkodva élik mindennapjaikat Orbán szellemileg sötét, fasiszta rendszerében. Tisztelet a kivételnek, ők érdemelnek valóban elismerést és köszönetet.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. június 19. 13:12
Te takarodj Amerikába ! Ott lehet beveszik a hazugságaidat.
drrc
2022. június 18. 06:42
Mi lenne, ha szankciók és fegyverkuldes helyett a NATO nyíltan kimondta volna, hogy a józan ész (béke, nyugalom, orosz biztonsági érdekek figyelembevétele) nevében még csak showmanségből (orosz provokációból) sem beszélnek Ukrajna felvételéről soha az életben, és a nagyon békeszerető nemzetközi brigád biztosítaná, hogy az Ukrajna keleti részén élő oroszok szavazhatnak, hogy hova akarnak tartozni? Ha egy ország vezetése cseszekszik egy kisebbségével, az egyetlen hosszútávú megoldás elvenni tőlük a kisebbség feletti uralkodás lehetőségét.
Buta kán
2022. június 17. 13:54
Bartus a rögeszmés,megszállott állat...akinek mindenki fasiszta(mi is a baj velük?),aki nem a csótány,vagy bármelyik random liberális patkány faszát szopja. Így ír,így néz ki egy olyan féreg,akivel 10 éves koráig az apja minden perverz,deviáns dolgot megtett. Az emberi létezés legalja. Addig kellene rúgdosni a pofáját egy acélbetétes Martens-bakancsban,míg 5 nap nem kell ahhoz,hogy levakarhassák róla az agyvelejét. Valaki könyörüljön már meg rajta...
Color
2022. június 17. 13:20
Bartus az ítélethirdetésen a bírónak: "Bíró Úr öt év? Nem Bartus,kötél!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!