A mai parlamenti ülésen a Fidesz-KDNP fel is függesztette a mentelmi jogomat

2022. június 08. 18:37

Az igazsággal felvértezve, a gyerekek jogait kepviselve megyek Bús ellen a bíróságra!

2022. június 08. 18:37
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„A bukott fideszes Bús Balázs beperelt, amiért elmondtam az igazságot arról, hogy 2019-ben polgármesterként eltitkolt egy óbudai óvodában történt borzalmas pedofil bűncselekményt.

A mai parlamenti ülésen a Fidesz-KDNP fel is függesztette a mentelmi jogomat. Az igazsággal felvértezve, a gyerekek jogait kepviselve megyek Bús ellen a bíróságra!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2022. június 10. 11:50
Bűncselekménnyel - pedofilia - vádolt konkrétan, név szerint valakit. Ez ha nem igaz, akkor az hamis vád, ami büntetendő. Ezt kell kivizsgálnia a biróságnak, ezért lett felfüggesztve a mentelmi jog.
APESZ72
2022. június 10. 11:41
KOKAZEUS ?
syphax
2022. június 10. 08:51
BE VAGY SZARVA MI(???)....HÜLYE KISPICSA!
Papalimapapa
2022. június 09. 15:57
Bunkó vagy anyukám! Nem is akármekkora. Orbitális! Egy mentálisan, intellektuálisan értékelhetetlen, morálisan ingoványos, epehányó kis görcs. Az vagy. Nem érdemelesz kíméletet. A fajtád csak visszaél a képviselői státusszal járó kivételes kedvezményekkel. Most - nagyon reméljük - kapsz a lepcses pofádra. Ha nem a bíróságtól, hát majd előbb utóbb az utcán valamelyikőnktől. Szívlapáttal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!