Fontos, szenzációs hír: lemondott Jakab Péter!

2022. június 09. 13:47

És egy fokkal még fontosabb hír: Isaszegen lomtalanítást rendeltem!

2022. június 09. 13:47
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Bréking! Fontos, szenzációs hír: lemondott Jakab Péter! Mi lesz most a Jobbikkal?

És egy fokkal még fontosabb hír: Isaszegen lomtalanítást rendeltem! És képzeljétek, pont vasárnap lesz itt az Üllői úton is!”

Nyitókép: Máthé Zoltán/MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2022. június 10. 10:19
Jákob leesett a lajtorjáról. Ennél azért jobban is megüthette volna magát. Semmi keresnivalója az ilyennek az Országgyűlésben. Ráférne a T. Házra is egy lomtalanítás. Sorolhatnánk hány liberálbolsevikot kellene kitakarítani onnan. A megdöbbentő valójában az, hogy az efféle figurák a magyat törvényhozás tagjai lehetnek, szeplői a magyar közéletnek. Az, hogy ez a senkiházy arrogáns proli egyáltalán valami karriert (?) befuthatott. Szégyen arra a közösségre, politikai formációra nézve, amelyik ezt a pondrót kitermelte. És újra csak Csurka Istvánt lehetne idézni. Őt, a váteszt.
alter_ego
2022. június 09. 16:44
Igaz. Hogy jakab mit csinál és mit nem, az nem hír. Tök érdektelen. Átlépjük, mint a kutyaszart.
tevevanegypupu
2022. június 09. 14:31
Egyszer végigmentem a Bartók Béla uton mikor lomtalanitás volt, persze előtte nem tudtam..Olyat én még sehol nem láttam mint ott volt..mintha egy tájfun söpört volna végig a máskor kellemes utcán..de lehet, hogy már akkor Jakab és Potocskáné jártak arrafelé..
Láncfűrészes Attasé
2022. június 09. 14:11
Végre FAM! Boldog hatalmat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!