Én nagyon örülök ennek a főispánosdinak

2022. június 23. 14:04

Ne is tessék azzal elvenni a kedvem, hogy „gumicsont”, hadd legyen néhány derűs percem.

2022. június 23. 14:04
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Én nagyon örülök ennek a főispánosdinak. Ne is tessék azzal elvenni a kedvem, hogy »gumicsont«, hadd legyen néhány derűs percem. (Amúgy gumicsont volna, ha nem állna össze ebből és a hasonlókból a szimbolikus politizálásnak az a fojtogató rendszere és világképe, amitől alig lehet levegőt venni.) De azért inkább örvendezem. Csak a sorrendet kellene még tökéletesíteni »a történelmi hagyományok tisztelete és újjáélesztése« (idézet a törvényjavaslatból) érdekében folytatott nemes küzdelemben.

A főispán se rossz, de kezdjük inkább az ősi »udvari bolond« tisztség Alaptörvénybe foglalásával. Valahogy jobban rá állna a szám egyes fontos személyiségek esetében, mint hogy továbbra is képviselő uraznom, kormánybiztosoznom, miniszter uraznom kelljen őket.

Ha ez sürgősséggel átmegy, ahogy szokott, akkor valamelyik új udvari bolond aztán munkaköri feladatként már nyugodtan előterjeszthetné a főispánozást is.

Mindent csak szép sorjában. Dolgozni csak pontosan, szépen...”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. június 26. 06:53
Hejjes a DÜRGÉS...TÉNS' ASSZONY!!!
marica61
2022. június 25. 11:58
egy vérkomcsinak persze,hogy nem tetszik az ösmagyar történelem. ök csak az 56 utáni politikát éltetik amikor ezreket küldhettek bitofára magyarsásukért
sorivo4
2022. június 24. 18:48
Nyanya, még a bakó is vissza fog jönni. Az is vicces lesz. Azoknak, akik a történelmen nem csak röhögnek.
gytaka
2022. június 24. 14:39
Ekkora faszomnagy diktatúrában hogy kaphatsz még egyáltalán levegőt, íddikó? Kurva szar lehet, hogy így kibasztak a langyos akolból, roggyant bolsevik. Mindenki visszakapja előbb-utóbb, amit korábban tett... így vagy úgy. Már csak a faszbúkos mekegés maradt.... meg az elfekvő. Ugyi, íddikó ftársnő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!