Ez történik Orbán Viktor kormányzása és Varga Judit igazságügyi miniszterkedése idején

2022. június 18. 08:59

És csodálkozunk, ha nem jön az uniós pénz, mert Magyarország nem jogállam.

2022. június 18. 08:59
null
Kálmán Olga
Demokratikus Koalíció

„Arról értesített a Regionális Nyomozó Ügyészség, hogy határozatuk szerint megszüntették az eljárást a Pegasus-ügyben. Mint ismert, egy kémszoftver segítségével az Orbán-kormány ellenzéki politikusokat, újságírókat figyeltetett meg a telefonjukon keresztül. A nemzetközi sajtó beszámolt a botrányról, a törvénytelen Orbán-kormány azonban úgy tett és tesz, mintha semmi sem történt volna.

Az eljárást megszüntető határozat szerint a jogosulatlan titkos információgyűjtés vagy leplezett eszköz jogosulatlan alkalmazása nem bűncselekmény.

Ez történik Orbán Viktor kormányzása, Varga Judit igazságügyi miniszterkedése és Polt Péter legfőbb ügyészi működése idején. És csodálkozunk, ha nem jön az uniós pénz, mert Magyarország nem jogállam.

A Demokratikus Koalíció azonban nem hagyja ennyiben. Az unió Pegasus-bizottságának főtagjaként Rónai Sándor európai parlamenti képviselő dolgozik a botrány feltárásán, a bizottság a közeljövőben Magyarországon is vizsgálódni fog.”

(MTI-OS)

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2022. június 19. 16:35
Persze, tudjuk Volga. Ukrajna a virágzó demokrácia. Megmondta szarosbácsi, a vezéretek.
barany
2022. június 19. 15:24
Kálmán Olga egy tudatlan, senkiházi karrierista.
gondosmandarin
2022. június 19. 15:09
Kálmán Szolga te utolsó mocsok büdöspina!
gyaloggos
2022. június 19. 14:19
ARRA azért roppant mód kíváncsi leszek, OLGA NÉNI, meg a többi OSTOBA ÖSSZEVISSZA mit mit mond majd, ha MEGÉRKEZNEK azok az EU-s pénzek? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!