Ők a saját pártjukon állnak, én a nép pártján

2022. június 05. 19:22

Orbán meg elégedjen meg az adrenalinnal, hogy végül börtönben végzi.

2022. június 05. 19:22
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Szóval Kövér szerint a tanárok 160-200 ezres bérét elég minimálisan emelni. Pintér szerint még ennyit se kell ígérni, a miniszterelnök jobbkeze Parragh szerint meg már most is ott van nekik a nyári szünet. A tűzoltóknak meg az adrenalin. Mit nekik béremelés.

És akkor megérkezik a kormány törvényjavaslata arról, hogy Orbán fizetését emeljék meg havi kétmillió forinttal.

A tolvaj ennyit ér a Fidesznek. A jövő nemzedéke meg havi 160-at.

Ők a saját pártjukon állnak, én a nép pártján. Ne Orbán fizetését duplázzák, hanem a tanárokét, az ápolókét, a rendvédelmisekét, az éhbérért dolgozó melósokét. Egy magyar néppárt ennél kevesebbet nem követelhet. Orbán meg elégedjen meg az adrenalinnal, hogy végül börtönben végzi.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kefas
2022. június 07. 07:48
Ez már a halálhörgés. Már senkit nem érdekelsz Jakab. Itt a vége!
Jaznaju
2022. június 06. 22:52
Ki veszi még ezt a szemetet, amit árulni próbálsz, te zavaros szemű semmirevaló? Nem hiszem, hogy van még tőled is sötétebb, aki mögéd állna te lárva!
Ákos70
2022. június 06. 20:56
Az az igazság, hogy senki nem kér belőled petike, se a nép, se a politika. Alkalmatlan vagy minden feladatra.A saját lábadon próbálj megállni és ha ez sikerül, azután verd a nyálad mások érdekeiért. Mert egyelőre csak a pofád nagy.Emlékezzél vissza, hány törvényjavaslatot vagy módosítást esetleg gazdasági intézkedést szavaztál meg. Most a tanárok bér-ügye a szíved fájdalma, pedig az egészségügyi dolgozók béremelését sem szavaztad meg.Mire vered most a pofád?
Attologic
2022. június 06. 20:48
Van 1 krumplis buzi a kozeletben. Plusz csalja a feleseget. Ez a nyalfrocskolo keresi a rest, hogy tud a porondra kerulni. A baj, az igazan nagy baj hogy erkolcsrombolo a gyerekeink szamara. Nekunk erett felnotteknek nem problema, egyreszt nem szavaztunk Ra, masreszt ha kinyitja szajat vmi mocskolodasra es felfordul a gyomrunk, dugunk egy madartollat a torkunkba aztan okadunk egy gyorsat. Kimossuk a szankat, aztan mar nincs is ott a Jakabi utoiz, a hanyasszag. A gyerekeinket vedjuk meg! Ne lathassanak rombolo dolgot a kepernyon!...jakab lazitot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!