Csintalan Sándor: „B*ssza meg az az elnökség, az a kongresszus, amelyik ezt az embert tartja”

2022. június 10. 22:39

A volt szocialista politikus indulati elemeket sem nélkülöző közlése szerint Tóth Csabát úgy kellett volna „kib*szni”, hogy „a taknyán csússzon”.

2022. június 10. 22:39
null

Csintalan Sándor közösségimédia-oldalán kritizálta Tóth Csaba MSZP-s politikust. 

Hogy még ennek a Tóth Csabának bármi köze lehet az MSZP-hez és még nem baszták ki, hogy a taknyán csússzon, teljes abszurdum” – fogalmazott Csintalan.

Majd hozzátette:

Kérem jelentkezzen! Ez egy elnökségi tag? Horn Gyula pártjában? Bassza meg az az elnökség az a kongresszus amelyik ezt az embert tartja”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2022. június 12. 22:00
Csintalan is zavarban van. Keresgéli az épp aktuális segget! Nem leli, amelyikben még nem volt.........
Nyugati Ádám
2022. június 12. 18:30
Csintalan a 90-es években egész jól látta a baloldal szerepét úgy, hogy ne a munkaadóknak besimulós nyugatot másolja, hanem legyen önálló szociális és egyben nemzeti karaktere is. Akkoriban azt is nehezményezte, hogy a nemzeti baloldali gazdaságpolitika vezérfonalától eltérve nem a munkahelyek számának drasztikus növelését, hanem a pénzügyi egyensúly megteremtését tűzte ki célul, amit egyébként soha nem tudott elérni. A kritikus megnyilvánulásai miatt legfőképpen az SZDSZ és annak más pártokban is megjelent szellemisége és káderei igyekeztek Csintalant kiszorítani a baloldali politika élvonalából, a szokásosnál durvább eszközöket is bevetve. Egy ideig úgy látszott, hogy Csintalan képes lehet a jobbközép irányzattal több ponton konszenzusos megoldásokat létrehozni, de ezeket a közeledéseket az MSZP-ban is meglévő fiók SZDSZ delegáltak csoportja rendre meghiúsította. Csintalan, Botka, Mesterházy megfelelő háttéremberekkel (pl. Hiller István) talán még életet tudna lehelni a munkavállalók érdekeit védő csapatba, de az SZDSZ epigon és zászlóvivő, liberál-bolsevik Gyurcsány párt ezt minden erővel, és a feleségével összefüggően külföldi erőkre is támaszkodva, akadályozni fogja.
amca
2022. június 12. 17:39
Ets segíts d a lebukottakat. Csintalan Pixa,nem hallottál a Veres Segélyről?
tailor
2022. június 12. 10:08
ott van még az a támogatott gázárral fűtött pálmafa házas is .....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!