Járj az utadon úgy, hogy ne Potocskáné Kőrösi Anita jelentse a végállomást

2022. június 09. 12:05

(Pedro Coelho)

2022. június 09. 12:05
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Járj az utadon úgy, hogy ne Potocskáné Kőrösi Anita jelentse a végállomást.

(Pedro Coelho)”

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange79
2022. június 10. 09:57
Potocskanet meg nem metoo-ztak meg egy alkoholmamoros disznovagason Jakobek?!
lendvaiildiko
2022. június 10. 08:14
De ki Potocska?
tevevanegypupu
2022. június 09. 22:18
Olyan nagy ok nincs az örömre..Jakab maradt a parlamentben. Egyébként Potocskáné is. Most az összes volt Jobbikos (szintén bukott) vezető örömködhet, kárörvendhet kicsit..de azon nem gondolkodnak, hogy jutott a Jobbik odáig, hogy egy Jakab vezethette..gárdamellénytől a parizerig..Duró Dóra, Potocskáné, Jakab, Toroczkai..mi is a különbség? Ha az ember végignézi a Jobbik multját azért elgondolkodhat, hogy jobb-e az, hogy a Jobbikból lett egy másik ugyan olyan agressziv társulat, a Mi Hazánk..szintén ellenzékben. Kellene egy jó ellenzék..kellene. De mind olyan, hogy össze-vissza szabdalva egymást tulajdonképpen az egyik rész az mszmpből, a másik meg egy ultranacionalista (nem náci) szélsőséges párt..amire egy polgári Magyarországnak miért is van szüksége? Na ja..a választók ott Borsodban ezt igénylik..tényleg rohadt sokat is tettek ott a lakosságért a Jobbik meg a Mi hazánk..Mit is?
zsanett-kúnrum
2022. június 09. 19:56
Térdelj mélyen saxon, hogy a grund höse fújolasra ébredjen amit a hont kivont
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!