Változnak az idők

2022. június 14. 22:40

Az elején a himnuszunkat, a végén a saját csapatukat fütyülték ki az angol szurkolók!

2022. június 14. 22:40
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Változnak az idők: az elején a himnuszunkat, a végén a saját csapatukat fütyülték ki az angol szurkolók!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Interjúnk Marco Rossival:

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek

A himnusz éneklése számomra azt fejezi ki, hogy nagyon erősen kötődöm Magyarországhoz” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!
Elolvasom!

„” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. június 15. 13:08
Semmi extra! Felsöbbrendű lojalitás!!!!
olajfa1
2022. június 15. 13:05
Az angolok mindent megtettek amit a LIBERÁLIS ERŐSZAKOS PROPAGANDISTÁK ELŐÍRTAK NEKIK! -A meccs elött LETÉRDELTEK AZ ANGOLOK! a LIBERÁLIS PROPAGANDISTÁK ERŐSZAKJA ELÖTT! -A Magyar Himnusz alatt fütyültek!!! -A végén az ÉVSZÁZADOS VERESÉG UTÁN!!! NEM TAPSOLTÁK MEG AZ ELLENFELET!!! HANEM SUNNYOGVA!!!!!!!! LESUNNYOGTAK AZ ÖLTÖZŐBE!!!... A LIBERÁLIS PROPAGANDA VESZTETT!!!
olajfa1
2022. június 15. 12:56
Minden FONTOS DOLGOT MEGTETT az Angol Válogatott!!! A MECCS ELÖTT LETÉRDELTEK!!! A SZIVÁRVÁNYOS KARSZALLAG MEG RAJTA VOLT a csapatkapitány karján!!!!!!!... Az összes többi dolog meg mellékes!!!!!!! Az egész angol válogatott EGY HATALMAS SZÍNJÁTÉK! SZINÉSZKEDÉS!! A libsi-bolsi propagandisták érdekében történő színészkedés az egész angol foci!!! AZT MEG TÖKÉLETESEN TELJESÍTETTÉK!!! Már csak az a kérdés, hogy az angol szurkolók ez MEDDIG TŰRIK!???...
budapesti
2022. június 15. 00:42
VESZ-TET-TE-TEK Bunkó Ballib Barmok! Áprilisban is, júniusban is. Szép idők... Trágár hazudozás, átkozódás az összes tudományotok itt is, az angol szurkolóitok között is. :-D Nagy bukásotok volt ez, még a Holdról is látszik, de Londonból biztosan...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!