Az ország összeomlik, Orbánék meg a közjogi elnevezésekkel szórakoznak

2022. június 21. 19:48

Azt a napot várjuk, amikor Mészáros Lőrincre és Tiborcz Istvánra már a tömlöctartók fognak vigyázni.

2022. június 21. 19:48
null
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Ha Orbán Viktor törvénytelen kormánya minden erejével azon lenne, akkor sem tudná jobban bizonyítani, hogy teljességgel alkalmatlan a kormányzásra, mint a költségvetést megalapozó, legfrissebb törvényjavaslatával. Miközben a 400 forintos euróárfolyam, az elszabaduló infláció és a brutális orbáni megszorítások egyszerre temetik maguk alá a magyar embereket, Orbánék arról rendelkeznek, hogy a kormánymegbízottakat mostantól főispánnak kell hívni. 

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelmű, az Orbán-kormány végérvényesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal és már nem is akarja megérteni, hogy mik az ország igazi problémái. A DK ezek után kíváncsian várja, hogy Rogán Antalt mikortól fogják főpohárnoknak hívni vagy Bayer Zsolt titulusa esetleg vármegyei írnokra változik-e. Azt a napot pedig igazán várjuk, amikor Mészáros Lőrincre és Tiborcz Istvánra már a tömlöctartók fognak vigyázni.”

(MTI-OS)

(Fotó: Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterjelölt beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén az Országházban 2022. május 18-án.MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. június 27. 15:40
404 az EUR a birkák fel sem fogják..
ebalint
2022. június 27. 08:27
A DobrevKlán aggódik. Remélem, hogy élek még amikor a börtönben rohadtok. Valahol Szibérában.
Csónakos
2022. június 22. 17:53
Talán nem kellene elfelejteni, hogy az euró zónához való csatlakozás céldátuma 2005 volt, csak közben valakik minden kétséget kizáróan elcsaltak egy választást. Természetesen teljesen demokratikusan.
hetediknap
2022. június 22. 17:52
Ez a dákó-párt ez nem törvénytelen az idióta bandájával együtt ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!