Örökké – valóság

2022. május 30. 07:45

Johnny Depp és Amber Heard szakítása a Nyugat woke–őrületének visszásságait is felszínre hozta.

2022. május 30. 07:45
null
Kincses Krisztina
Magyar Nemzet

„Az eset másik fontos tanulsága, hogy a MeToo-forradalom felfalja saját gyermekeit. A kezdetben jogos és valós problémákra reflektáló, a nők szexuális zaklatása ellen létrejött mozgalom könnyen szembefordítható a hamisan áldozati pózban tetszelgőkkel. A per során ugyanis Amber Heard arra épített, hogy ha bántalmazással és családon belüli erőszakkal vádolja Deppet, még bizonyítékra sem lesz szüksége ahhoz, hogy mindenkit maga mellé állítson. Szerencsétlenségére taktikáját idő előtt elkotyogta, erről pedig hangfelvétel is készült, a legtöbb bizonyíték ráadásul arra utal, hogy sokkal inkább Amber volt az, aki bántalmazta az egyébként is komoly drog- és alkoholproblémákkal küzdő Johnny Deppet.

Kapcsolatuk nyilvános, a tömegek számára élményszerűen átélhető, valóságshowra hajazó agóniája nem csupán karrierjüket és magánéletüket mocskolta be kitörölhetetlenül, de rávilágított egy tradíciók nélküli, értékektől mentes, eljogiasított világ rendellenes működésére is. Kettejük zajos szakítása tízmilliók számára relativizálja a házassági kötelék örökkévalóságát, teszi magától értetődően kézenfekvő megoldássá a kapcsolatért való megküzdés helyett a válást. Ez pedig komoly kihívások elé állítja a zsidó-keresztény kultúra fennmaradásáért küzdőket.”

Fotó: MTI/EPA/AFP Pool/Brendan Smialowski

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jobbközépen
2022. május 30. 09:31
Két pszichésen ( mentálisan) sérült ember " nyomorán" csámcsog a fél világ. Itt tartunk, szánalmas!!
Gentry69
2022. május 30. 09:30
Justice for Johnny Depp!
péterx
2022. május 30. 08:51
A híveimnek is mindig hangsúlyozom, hogy a felbonthatatlan házasság ma is megvalósítható, mert a szabadságuk az Isten szabadságot adó erejéből, létközléséből létezik, tehát újra meg újra átvehetó, aktualizálható szabadság, szeretet-dialógus.
lightning protection
2022. május 30. 08:34
"Kincses vagy elképesztően ostoba, vagy szimplán idióta." Mondja ezt egy... kékharisnya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!