Lavrov felszabadította a tudatalattimat

2022. május 03. 17:46

Végre bennem is tombol az antiszemitizmus.

2022. május 03. 17:46
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Lavrov azt is volt szíves elárulni, hogy a legnagyobb antiszemiták a zsidók. Lavrov ezzel felszabadította a tudatalattimat, s végre bennem is tombol az antiszemitizmus.

Amúgy szeretem Lavrov lenini dialektikáját. Szerintem például a legnagyobb ruszofóbok az oroszok.”

(Fotó: Szergej Lavrov orosz külügyminiszter sajtóértekezleten vesz rész az Arab Liga képviselőivel folytatott tanácskozás után Moszkvában 2022. április 4-én.MTI/AP pool/Alekszandr Zemljanyicsenko)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. május 05. 06:45
Gabi bácsi mehetnél a Balatonba vizet gereblyézni.
Kacorka
2022. május 05. 01:09
A tények pici bizar részlete: https://mult-kor.hu/cikk.php?id=18827
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. május 05. 00:45
Lavrov igazat beszélt. Hitler anyukája 14 évesen cseléd volt Bécsben, a Rotschild-palotában. Miután Rotschildné összeveszett az urával, összepakolt, s hazament Frankfurtba. A kedves férj pedig fölcsinálta a kis cselédlányt, akit, amikor kezdett már látszani rajta a terhesség, visszazavartak a falujába, s ott szülte meg a kis Adolfot. A gyermek vezetékneve az anyjáéval megegyező volt 15 éves koráig, amikor is a 29-30 éves leányanyát elvette egy öreglegény vámtiszt, akinek Hidler volt a vezetékneve. A mostohaapa nevére vette a fiút, akinek a nevét elírták, így lett Hitler. Amúgy Hitler soha nem dolgozott, a Rotschild-ház mindig gondoskodott anyagi függetlenségéről. Mercédesznél rosszabb autóval nem járt.
1000bocs
2022. május 04. 09:42
"Lavrov azt is volt szíves elárulni, hogy a legnagyobb antiszemiták a zsidók." A huszonegyedik században a leginkább fajelmélet alapján szerveződő közösségek a zsidók, Izrael állam esetében ez politikai szinten is jelen van. A kiválasztottság, a messianisztikus öntudat szintén rájuk jellemző leginkább, ezt például a mostani magyar választás után a szerző és társai publikálták is. Az antiszemitizmus szervezésében pedig. - fájdalom, de igaz - szintén sok zsidó lehet találni. A saját politikai-gazdasági céljaik érdekében rendszeresen szerveznek öntámadásokat. Például nálunk a világon senki sem bántja a zsidókat, pedig azk részéről lenne rá igény, hisz így nehéz eljátszani az áldozatot. Neandermüller is csak azért tud már gyertyát gyújtani, mert állítólag valaki odapisilt a zsinagóga oldalára. Aki ezt tette az valószínűleg egy részeg brit turistacsoport tagja volt, akinek fogalma sem volt arról, mi az az épület, és nem is érdekelte egy pillanatig sem. Neandermüller viszont ráugrott a vizeletfoltra, és gyertyát gyújtott a részeg brit turista emlékére. Mert a zsidókat bántják. Igen, a zsidók képesek haragot szítani, provokálni, még a zsidógyűlölet zsítását is rendre bevetik. Mi akkor is jobban gyűlölünk benneteket, Így gondozd a magyarod - rémlik valami, te ostoba f@sz? Azt pedig a világ teljes médiája dokumentálta 2014 után, hogy az ukrán hadsereg gyakorlatilag impotens volt és cswupán a szlélsőjobbos, még az ukrán kormány hatalmát sem elismerő félkatonai alakulatok harcoltak a szakadárok ellen. Oliver Stone - Ukrain in Fire Vice News Russian Roulette in Ukrain. BBC, Time, Al Jazeera, Vice News, The Guardian, csak hogy néhány nagyobbat említsek. 2014 után még nem tudták, hogy 2022-ben le kell tagadni azt, és ezért serényen küldték a forgatócsoportokat, akik tonnaszám gyártották a filmeket az ukrán neonácikról. Akiket most Zelenszkij véd. Nem véletlen, 2019-ben miután megválasztották, le akart fegyverezni őket, de a neonácik megüzenték hogy lelövik és elássák. Erre elkezdte azok vezetőit kitüntetni. Ukrajnában a nácik politikai jóváhagyással és védelemmel, a kormány tudtábal és bátorítása mellett ölték és ölik az oroszokal szimpatizáló ukrán civileket. Gábor György pedig leginkább egy kápóra hasonlít. Haszna van abból, ha mentegeti a nácikat. Ezért segít nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!