Véget ért a rendkívüli NATO-értekezlet

2022. május 15. 22:53

Mindenki nagyon lelkes volt a NATO bővítése miatt, de tekintettel kell lennünk Törökország szempontjaira.

2022. május 15. 22:53
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Véget ért a rendkívüli NATO értekezlet. Szó volt a finnek és a svédek csatlakozási szándékáról is, amihez mi pozitívan állunk, mivel mindig is a nyitott kapuk politikáját hangoztattuk.

Itt ma mindenki nagyon lelkes volt a NATO bővítése miatt, de tekintettel kell lennünk Törökország szempontjaira és csak egységesen hozhatjuk meg a végső döntést.

Holnap Brüsszelben folytatjuk a napot, őszintén remélem, hogy ez a bővítési lelkesedés kitart hétfőig, ugyanis a nyugat-balkáni külügyminisztereket látjuk majd vendégül.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. május 16. 22:09
Ha Petike megint úgy csinál, mintha dolgozna, vlsz valamelyik milliárdos jachtján lazul.
nempolitizálok
2022. május 16. 13:23
Mindenki nagyon lelkes volt, de SAJNOS, a törökök. Jó duma:, nyilván senki sem akarja tovább dühíteni a nagy mackót. Az EU nagyjából most jön rá, hogy hadászatilag elég gagyi, azt pedig eléggé unják már, hogy az USA a védelemért cserében azt várja el, hogy csak tőle és drágán.
Ólat a trolloknak
2022. május 16. 08:39
"Itt ma mindenki nagyon lelkes volt " Ez a kulcsszava az üzenetnek, itt, ma. Holnap és nem ott a harminc tagállamból minimum tizenöten tizenhétfélét fognak mondani.
hátakkor
2022. május 16. 08:35
A török elnök szerint ugye Svédország, Finnország terrosista szervezeteket támogat. Kurdokat Törökországban és hazai pályán is. Főleg Svédország egy terrorista fészekké kezd alakulni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!