Másfél napja Schifferen ugrál a Simicska-árvákkal fűszerezett progresszív bolsevizmus

2022. május 29. 15:38

Előtárom a saját tényellenőrzésemet.

2022. május 29. 15:38
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Másfél napja Schifferen ugrál a Simicska-árvákkal fűszerezett progresszív bolsevizmus, mert Schiffer – teljes joggal – kritikával illette az ún. tényellenőrzést. Erre ma a magyar »»»»tényellenőrző«««« portálon megjelenik egy Amber Heard-Johnny Depp-perrel foglalkozó írás, amely már címében és leadjében is tökéletes. Így néz ki.

Cím: Lopott idézetek, kokain a tárgyaláson és zúzódáskészlet: amivel Amber Heardnek meg kell küzdenie

Lead: A közösségi médiát elárasztották a hamis hírek, amelyek igyekeznek a színésznőt minél rosszabb színben feltüntetni.

Az írásmű technikája meg a jólismert. Van egy saját narratívád, azzal vannak ellentétes álláspontok, reálisak és elborultak egyaránt, a kettőt mosd össze, kezdj vitázni a legszélsőségesebb példákkal, a sorok között rejtsd el, hogy mennyire káros társadalmi hatása lesz, ha nem a saját narratívád megy át, a reális eltérő álláspontokra meg ügyet se vess.

A »»»cikk««« szerzője a Mérce nevű neokommunista portál volt főszerkesztője, a Pride egykori aktivistája, a német zöldek alapítványának volt munkatársa. Ideális tényellenőr. Még valakit a Kurucról kellett volna.

És akkor most előtárom a saját tényellenőrzésemet, biztos, hogy van annyira megalapozott és elfogulatlan, mint a tudományos szocializmus propagandatermékének megfejtése.”

***

Kapcsolódó cikkünk

Schiffer: A magukat liberálisnak feltüntetők elvitatják az orosz álláspont mérlegelésének a jogát

Az LMP egykori elnöke szerint a tényellenőrök ma a szabadság legnagyobb ellenségei. Bővebben!

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. május 30. 16:26
Schiffer urat fikázó írások csak megerősíthetik, hogy helyes megalapozott véleményt mond.
betakentaur
2022. május 30. 12:44
Próbáljuk meg a megfelelő jelzőket használni. A progresszív pozitív kicsengésű, jobb lenne valami negatív kicsengésű, lekicsinylő kifejezést találni. A haladár egész jó, de írástudó emberek biztosan találnak még élesebbet is. Sok sikert hozzá.
foldizs
2022. május 30. 10:04
Hont András vajon ismeri a "bolsevizmus" szó jelentését? Ha nem, minek használ ilyen szavakat?
yazoo.tributary
2022. május 30. 09:32
Kiváló okfejtés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!