Igazságot Magyarországnak!

2022. május 18. 11:26

Felháborító, hogy Gyurcsány, aki agresszorként a saját népére támadt, nem a börtönben, hanem a parlamentben ül!

2022. május 18. 11:26
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„»Ön szándékosan a polgárháború szélére juttatta Magyarországot, 2006-ban. Ön minden létező és elképzelhetetlen bűnt elkövetett ez ellen a nemzet ellen, és ez ellen az ország ellen, és ez ellen a demokrácia és jogállam ellen.«

Kövér László Gyurcsány Ferencnek

Pontosan ezt gondolom én is, csak azt nem értem, hogy ha valaki minden létező bűnt elkövet miniszterelnökként, akkor miért nincs a jogállamnak olyan igazságszolgálati rendszere, ami felelősségre vonja? A minden létező bűn, az a legnagyobb bűncselekmény, tehát biztos nem évül el! Igazságot Magyarországnak!!

Felháborító, hogy Gyurcsány, aki agresszorként a saját népére támadt, felelős emberek százainak megkínzásáért, rokkanttá válásáért, haláláért – ő nem a börtönben, hanem a Parlamentben ül!”

Nyitóképen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, volt miniszterelnök, MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Czápa
2022. május 20. 07:29
Nagyon hosszú lenne leírnom milyen kivégzési módot tartanék helyesnek Fletoval kapcsolatosan. DE!!!! Fleto a NER alapköve. Az egyik legszilárdabb pontja. És ezt ő is tudja. Meg is próbál szabadulni ettől a státuszától. Érvénytelen az Alaptörvény, a választási tv., ennek okán a Kormány illegitím. Mondjuk azt nem tudom, hogy a 49-es Alkotmány mitől érvényesebb és mi a fqsznak esküsznek fel az újra? De nem megy. Feri intézményesült.
CsakOlvas
2022. május 19. 21:26
https://www.youtube.com/watch?v=JfmlzAYuABo
CsakOlvas
2022. május 19. 20:01
Európa, a mi álmunk, réges-régen vége van, de mi szívósak vagyunk. Legyen már vége, feleim.
csjanos
2022. május 19. 10:20
....a dolgozat MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!