Gondosórán gondosorbán

2022. május 14. 18:03

Mindenképpen szeretnék én is egy ú.n. gondosórát. Természetesen olyat, mint az eddigi szerencsések: amin időnként Orbán is megszólal.

2022. május 14. 18:03
null
Lendvai Ildikó
Népszava

„Mindenképpen szeretnék én is egy ú.n. gondosórát. Természetesen olyat, mint az eddigi szerencsések: amin időnként Orbán is megszólal. Csak azok a mázlisták kaphatnak, akik elmúltak 65 évesek vagy pszichiátriai betegek. A korom már megvolna, de ha kell, lehetek pszichiátriai beteg is, egyesek úgyis szoktak mentális tünetekre utaló jelzőkkel illetni.

Ha nem tudnák, mi ez az új csodakütyü, olvassák el a »gondosóra.hu« honlapot. A kormány eddig legdrágább szociális programja, nem mintha eddig olyan sok pénzt költött volna szociális célokra. de most! Több, mint 100 milliárdból 2025-ig ingyen kap másfélmillió idős egy karóra-féle vészjelzőt. Ha megnyomom a gombot, egy információs központ értesíti a megadott kontakt személyt, rokont, szomszédot. Azt ugyan nem tudom, miért nem én értesítem egyenesen őt egy gombnyomással, de mindegy.

Arra külön felhívták a figyelmet, hogy ezen telefonálni nem lehet. Kivéve persze a miniszterelnököt. A már kiosztott példányok boldog tulajdonosai közül néhányan a választás előtt döbbenten tapasztalták, hogy egyszer csak megszólal a karjukon a gondosóra. Illetve rajta gondosorbán, aki ezúttal arról gondoskodott szeretetteljes figyelmeztetéssel: el ne felejtsenek a Fideszre szavazni. Én valószínűleg frászt kapnék, ha mondjuk a fürdőkádban, teljes neglizsében békésen üldögélve (a javaslat szerint ott is kell viselni) egyszer csak megszólít Orbán. Ilyet csak Ádám észlelhetett az Úr hangja hallatán, nyugodt almarágcsálás közben. Utána neki se lett könnyű.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2022. május 15. 19:41
miért rinyálsz, korod szerint már jár. kérjél és adatik. szánalmas toposz, h orbán azon hívja az időseket. a választási eredményből ítélve nem kellett. nem ezen múlik ildikó. ha te mindenkihez be lennél kötve - ami önmagában is agyrén - akkor sem hallgatna rád senki! ettől a gondolattól nem tudsz szabadulni. 72 év megy a levesbe. mintha nem is léteztél volna.
istvanpeter
2022. május 15. 10:37
Primitív marhaság summa cum laude.
Tisza009
2022. május 15. 10:31
2 mázsás hajóhorgonyt a kanyadba inkább. Szeretettel. Jó szelet kívánva az Örökkévalóságba.
formaegy
2022. május 15. 10:23
"de ha kell, lehetek pszichiátriai beteg is," Nem lehetsz, hanem az vagy. Szánalmas ahogyan egy vérbeli büdös vén komcsi, aki maximálisan még az ágyban is kiszolgálta a büdös komcsi átkosi vezéreit fröcsögi a nyálát. Köpedelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!