Cicamosdás luxusgépen

2022. május 04. 16:31

Timmermansnak nem kell félni. Az olajembargó után az ő szolgálati autójukban mindig lesz üzemanyag.

2022. május 04. 16:31
null
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Pontosabban a nyugati átlagembereknek zuhanyzás helyett cicamosdás és nagymosás helyett ruhaszellőztetés, a globalista elitnek továbbra is magángép és luxusjacht jár. A globalista és vele szövetséges brüsszeli elit álszentsége újabb szintet lép, miközben generációk óta nem látott áldozatot kérnek az európaiaktól.

Hogyan lehet az orosz vezetékes energiától való függőségünket csökkenteni? Lépésről lépésre. Úgy, hogy közben ne lőjük lábon magunkat és gondoskodjunk kellő alternatíváról. A magyar kormány – minden ellenkező híresztelés és propaganda ellenére – pont ezt tette az elmúlt tizenkét évben. Nagy lépést tettünk a gázszállítás diverzifikálása felé, miközben több uniós ország nem igyekezett ennyire. Ahogy Tarzan is csak akkor engedi el az egyik liánt, amikor a másikat már fogja, úgy az orosz vezetékes energiáról is csak akkor érdemes leválnunk, ha már van megfelelő mennyiségű és áru alternatíva.

Brüsszelben nem így gondolkodnak, és mivel a papír mindent elbír, olyan tervekkel állnak elő, amelyek segítségével a racionális tempónál gyorsabban csökkenthető az EU orosz energiaimportja. Mintha ez egy race to the bottom versenyszám lenne, amelyben egyetlen cél létezik, az orosz energiaimport nullára csökkentése. Azt, hogy közben az ukránok a területükön áthaladó gázszállítás fenntartását kérik az ebből eredő tranzitdíjak miatt, háttérbe szorul.”

Nyitókép: Olivier Matthys / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2022. május 05. 12:04
2022. Decembere, Politico .mély fájdalommal tudatjuk, hogy Timmermans urat ma reggel a fűtőtesthez fagyva találtuk meg otthonában. szegény utolsó erejét is összeszedve magához szorította azt, és ezt a sort vetette papírra végső perceiben: "Magyarok, igazatok volt! Mi emberek nem hüllők vagyunk, kell a fűtés."
csulak
2022. május 05. 11:14
ezt az EUt idiotak vezetik, mi csinaljuk azt ami nekunk jo, es ha ez nem tetszik nekik akkor mocskolodhatnak, amit enelkul is megcsinalnak ! egy fel ev utan mikor csodbe mennek orszagaik akkor rajonnek ,hogy kik voltak a hulyek !
Karvaly
2022. május 05. 09:24
"Timmermansnak nem kell félni. Az olajembargó után az ő szolgálati autójukban mindig lesz üzemanyag." Ki az, aki ezen meglepődik? Amikor a terrorcselekmények után felvonultak az EU-s politikusok, Merkellel az élen a "Nem félünk" táblával, többszörös rendőrkordon védte őket, ahogy egyébként is folyamatos védelem alatt álltak. Így könnyű nem félni, ahogy a szavatolt jólét mellett is könnyű takarékosságra buzdítani másokat.
bagira
2022. május 05. 02:57
Sőt az elvtárs nem 16-18 fokos szobában didereg , lakása mindig fel lesz fűtve , minden nap meleg vízben fürdik , drága illatos mosószerrel mosat . Élősködő Ursula se érzi a háború hatását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!