Franciaország és Szlovénia után Orbán Viktor Ausztráliában is kikapott

2022. május 22. 07:22

Nekem azonban van egy alternatív megfejtésem.

2022. május 22. 07:22
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Látom, kezdődik az örömködés, hogy Franciaország és Szlovénia után Orbán Viktor Ausztráliában is kikapott. Nekem azonban van egy alternatív megfejtésem. Szerintem az ausztrál választást Novak Djoković nyerte.”

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Böszme
2022. május 24. 02:52
Mi köze van Orbánnak Ausztráliához? Az Ausztrálok üldözik az illegális bevándorlást, keményebben mint Mo. Ausztráliában minden politikus nacionalista, így semmi változás nem várható, kivéve talán a gazdaságot, ami romlani fog.
artojan
2022. május 23. 22:28
ORBÁN itt ,ORBÁN ott, ORBÁN mindenütt !
pemete jakab
2022. május 23. 20:19
"Franciaország és Szlovénia után Orbán Viktor Ausztráliában is kikapott" Mikor is lett meghirdetve az illiberális forradalom? És hol is tart?
tintapaca
2022. május 22. 16:32
Ez a Morrison - aki most vesztett a kenguruéknál-, sosem volt konzervatív. Kiszolgálója volt az angolszász-usa globál háttérhatalomnak, ami abból is látszik, hogy elmondta francia tengeralattjáró tendert, lecserélve USA atom tengeralattjárókra, és még bázist is ad az USA hajóinak, annyira félnek Kínától, amely a feketeszenük hetvenöt százalékát, a szarvasmarha exportjuk nyolcvan százalékát veszi. Úgy látszik, hogy az USA parancsára nemcsak az Európai Uniónak kell öngyilkosságot elkövetni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!