Azt sem tudom, mit gondoljak az Amber Heard–Johnny Depp-ügyről

2022. május 17. 17:01

Mivel még nem szólalt meg a téma (és az összes téma) neves szakértője, Boldogkői Zsolt.

2022. május 17. 17:01
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Azt sem tudom, mit gondoljak az Amber Heard-Johnny Depp-ügyről, mivel még nem szólalt meg a téma (és az összes téma) neves szakértője, Boldogkői Zsolt.

Mindez arról jutott eszembe, hogy kereken három hete, hogy felvettük a kapcsolatot az általa megnevezett segítőjével, aki egy levélre válaszolt, azóta kettőre nem. Én ugyan b*szott jól elvagyok a társaságuk nélkül, csak nehogy az legyen, hogy mi hagytuk elsikkadni a vitát.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. május 18. 16:46
KI a rohadás az a Zsoldogkői Bolt? És miért érdekelne minket egy ilyen mítú hazudozásos szar, nem elég, hogy a 9gag egy hónapja másról se szól? Ki a faszomat érdekli ez?
annamanna
2022. május 18. 08:06
Akit érdekel, hogy mit gondoljon, az itt két órán keresztül végighallgathatja: Igazságot Johnny Deppnek - Egy kamu metoo tündöklése és bukása https://www.youtube.com/watch?v=QNxn06yv3UM
Gulyásleves
2022. május 18. 07:06
Én nem gondolok semmit.... A szinészekre tartozik...
Vonyisz
2022. május 17. 23:07
Kedves HA! BZS főtudományossága nem ám virológuszmaximusz, hanem - most figyelj, ha ülsz állj fel, ha állsz, ülj le - tudományossági elvek őre! Biz ám! Ha nem hiszed, csiribú/bá: https:// www.google.com/ search?q=boldogkoi+zsolt+paleo "Előfordulhat, hogy egyes találatokat az európai uniós adatvédelmi törvény értelmében eltávolítottunk. További információért vedd meg a könyvem!" - szóval mindenki h, csak én vagyok á módszerrel mindenkibe beleszállt itt is, csak ahogy szokott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!