Vannak olyan szörnyűségek, amiket egyszerűen nem lehet letagadni

2022. április 09. 14:09

Isten adjon kegyelmet, hogy ez mihamarabb véget érjen, minél több embert elkerüljön a halál.

2022. április 09. 14:09
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Én nem tudom, pontosan mi történt Bucsában. De abban szinte biztos vagyok, hogy borzasztó kegyetlenség, irgalmatlan mészárlás. Drámaiak azok a felvételek, amik ebben a kicsi ukrán városban készültek.

A háborús dezinformáció esztelen mértéket öltött az elmúlt hetekben, de vannak olyan szörnyűségek, amiket egyszerűen nem lehet letagadni, elhazudni. Őszintén remélem, hogy egy hiteles nyomozás kideríti ezen gyilkosságok felelőseit, és elnyerik méltó büntetésüket. Mert ha ez nem is történne meg, az isteni igazságszolgáltatás, ami tényleg minden titkot tud, egészen biztosan utoléri őket.

A háború borzalmas dolog, s ahogyan húzódik el, úgy válik egyre véresebbé és halálosabbá. Isten adjon kegyelmet, hogy ez mihamarabb véget érjen, minél több embert elkerüljön a halál.”

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2022. április 09. 17:34
Ezek tényleg hülyének néznek mindenkit. Csak az a baj, hogy ők hülyébbek az átlagnál.
elfújta az ellenszél
2022. április 09. 17:17
A háború életeket vesz el, ezt még a legbutább ember is tudja. Ursula asszony nem butább a brüsszeli átlagnál, csak mindig olyan a véleménye, amilyen a körülötte állóké
roccobaba
2022. április 09. 16:20
Kedves Máté! Biztosan nem éltél még, amikor mi már láttunk napalmmal felégetett vietnámi falvakat, szőnyegbombázásokat és lángolva rohanó embereket. Borzasztó a háború, bárhol is zajlik, de háború és háború között nincs különbség, ugyanis emberek halnak meg. Ahogyan Szerbiában, Irakban és Afganisztánban is. Ezeket sem szabad elfelejteni, talán lehetne utalni is ezekre a híradásokban. A tárgyilagosság kedvéért ...
Akitlosz
2022. április 09. 16:18
Isten még csakcsak adna kegyelmet, de amíg Biden és a mögötte állók nem ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!