Arra kérem Hadházy Ákost, hogy fogja a hátizsákját és húzzon ki a frontra!

2022. április 16. 16:56

Ő túl gyáva, hogy a saját bőrét vigye a vásárba, de ahhoz elég bátor, hogy minket gyávának nevezzen.

2022. április 16. 16:56
null
A kopasz oszt
Facebook

„Vannak olyan hitvány, senkiházi baloldali politikusok, akik simán háborúba küldenének egy országot, hogy aztán elégedetten hátradőlve felvegyék a pénzt a lobbistáktól, akik a globalista elitnek kalapolva minél több pénzt akarnak szakítani azon, hogy nemzetek mennek tönkre.

De van ettől egy sokkal aljasabb fajta is. Az amelyik nem csak a mindenkori vezetést ösztönzi arra, hogy háborúba küldje a nemzetet, hanem egészen odáig megy, hogy gyávának, alávalónak vagy ócskának nevezi a népet, amelyik nem akar megfagyni, éhenhalni, vagy golyót kapni a fejébe egy idegen háborúban.

Hadházy ez a fajta. És, mint olyan, bizonyára nem kapcsolta le a fűtést télen, nem adta le az autóját a telepen és katonának se jelentkezett még Ukrajnába. Nem. Ő túl gyáva, hogy a saját bőrét vigye a vásárba, de ahhoz elég bátor, hogy minket gyávának nevezzen.

Ezek utan én arra kérem Hadházy Ákost, hogy fogja a hátizsákját és húzzon ki a frontra! Jelentkezzen katonának és mutassa meg, hogy ő mire képes! Vagy fogja be a pofáját és hallgasson!”

Nyitóképen Hadházy Ákos baloldali országgyűlési képviselő közmunkán. Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2022. április 18. 15:57
Én Miferinket és Tordai elvtársat is küldeném a Doktor úrral. Az ukrán LMBT katonáknak ajánlanám fel őket szexuális segédeszköznek, szivárvány zászlóban csomagolva.
zollanto
2022. április 18. 07:08
Volt egyáltalán katona ez a köcsög?Vagy valamilyen mély értelmiségi ideológia alapján kipofáztatta magát a kötelesség alól apu komcsi haverja közbenjárásával?Netán alkalmatlannak bizonyult,mert férfiak seggét bámulta.Vagy simán csak nem vitték,mert fizikailag gyengének találták.Pisis kislány....
Hill
2022. április 17. 23:28
De leginkább húzzon a picsába. Unalmas.
Aerion
2022. április 17. 16:34
Kevlárnak a szíjájés tömeggyilkosok elé megteszi. Kár, hogy nem lehetek a túloldalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!