Ugyanott folytatja

2022. április 22. 07:14

Magyar Bálint már dolgozik a következő Fidesz-kétharmadon.

2022. április 22. 07:14
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Ezúttal a Die Zeitnak adott interjút a hazáját rendszeresen külföldön mószeroló Magyar Bálint. Az SZDSZ-alapító bölcs azt fejtegette: Magyarország mára maffiaállammá vált, hasonlít Oroszországra. »A kormány úgy működik, mint egy központosított, hierarchikus bűnszervezet, és az oroszok trójai falova az EU-ban.« Az EU-nak el kellene zárnia a pénzcsapot, magyarázta, s a támogatásokból nem kellene adni az olyan tagállamoknak, amelyek nem vesznek részt az Európai Ügyészségben.

Magyar Bálint már dolgozik a következő Fidesz-kétharmadon… Nem ma kezdte határokon átívelő ámokfutását a tenyérbemászó ember. Egy ízben így próbált viccelődni Magyarország miniszterelnökén: »Hogyan lehetne komolyan venni, hogy hívő? Istenhez akkor került a legközelebb, amikor a labdát berúgta a templomkertbe, és érte kellett másznia.« Ehhez képest őt szokták körberöhögni. A legemlékezetesebb az volt, amikor előállt az 1-es szülő, 2-es szülő degenerált ötletével anno. El is küldték csapatával együtt az 1-es szüleiket emlegetve…

A Magyar Bálint-félék nemzetközi haknikörútjai nem új keletűek. 1919-ben a tanácskommün Bécsbe menekült parazitái is sűrűn gyakorolták.  Mályusz Elemér történész A vörös emigráció című könyvéből szinte ordít a jelenkori párhuzam. »Jól tudják és érzik, hogy békés viszonyok között semmit sem remélhetnek, ezért minden igyekvésük a helyzet felborítása, a belső ellentétek szítása« – írja. 

»A fő cél mindenütt a belső ellentétek mélyítése, hogy a felfordulás lehetséges legyen.« Ugyanaz a módszer, ugyanazok a figurák. A kígyók itt kígyóznak közöttünk.”

Borítókép: Magyar Bálint (Forrás: Képernyőkép/Youtube)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drom176
2022. április 22. 20:58
" Miért van, hogy orbit csicskái között mindig van náci? Igaz hogy fotel, selejtes, béna, de van. Mire jó ez? " Nem vagyok náci, csak felhívtam ezeknek a zsidóknak a nemzetellenes tevékenységére a figyelmet. Viszont a kommentem talált ezek szerint.
Papalimapapa
2022. április 22. 16:45
Még mindig ez a penetráns SZDSZ-es szájszag! Hogy ezek miért nem tudnak már eltünni a közéletből? Ki fizeti ezeket? A kérdés költői, tudjuk. Nagyon is. De már nagyon elegünk van ebből.
drom176
2022. április 22. 16:30
Miért van az, hogy egyes zsidók előszeretettel vették fel a magyart, mint vezetéknevet ( Magyar György, , Magyar Bálint stb.......) Az összes megnyilvánulásuk magyarellenes! Nekik, a kohn, grün stb sokkal jobban passzolt volna.
mukk
2022. április 22. 11:32
Elérkezett az idő, hogy a nemzet lejáratását, rossz hírét keltő hazaárulókat bíróság elé állítsák. 30 éve csinálják az aknamunkát, ideje elszámoltatni őket, mert ebből már elegünk van. Legyen végre nyugalom, a kútmérgezőket ki kell rakni oda, ahová valók. A szemétdombra. Az is megoldás lehet, hogy vagyonuktól megfosztva elvesszük az állampolgárságukat és kiutasítjuk őket az országból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!