Ha úgy állunk az egészhez, hogy „O1G”, akkor nem fog menni

2022. április 14. 09:33

Ha már újságírók vagyunk.

2022. április 14. 09:33
null
Kósa András
Facebook

„ (...) Ja, és hogy miről tárgyalt egymással Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin órákon keresztül Moszkvában? Mivel négyszemközti eszmecsere zajlott, első kézből nyilván soha nem fogjuk megtudni. De azt én véletlenül tudom, hogy a téma természetesen nagyon érdekelte március elején Londonban Boris Jonson brit-, Eduard Heger szlovák-, Petr Fiala cseh és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnököt is, ezért feltették neki a kérdést, hogy »Dear Viktor akkor how about a békemissziód Vlagyimirrel?«.

Mire a magyar miniszterelnök zavarba jött, és nehezen tudott bármi konkrétumot mondani, ehelyett egy hosszas fejtegetésbe kezdett arról, hogy neki milyen történelmi felelőssége van a kárpátaljai magyarok iránt. Végül Boris barátunk néhány keresztkérdéssel azért kiszedte belőle, hogy a »békemisszión« alapvetően a Magyarországnak szállítandó olajról és gázról volt szó. Hát erről tárgyaltak. Csak, hogy egy kis hírértéke is legyen ennek az szösszenetnek, ha már újságírók vagyunk.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. június 27. 22:16
Kóser András! Ez már lejárt lemez, akkor se lett sláger.
kozmosz
2022. április 15. 00:23
Te egy faszkalap vagy, nem újságíró.
Tuco
2022. április 15. 00:19
Poénkodó, cinikus véleményed nem újságírás...
sasszem
2022. április 14. 15:03
Ezután a katasztrófális vereség után is csak ennyire futja? Ezért tart itt a baloldalnak hazudott valami!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!