Orbán francia fasiszta barátnőjét elverték

2022. április 25. 12:26

Putyin magyar bábja az egész kontinens stabilitását veszélyezteti.

2022. április 25. 12:26
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Orbán francia fasiszta barátnőjét elverték, hiába kölcsönzött neki Mészáros bankján keresztül négy milliárdot. Mégis Le Pen viszonylag jó szereplése figyelmeztetés Európának: Putyin magyar bábja az egész kontinens stabilitását veszélyezteti.

Nem szabad további támogatásokat küldeni Magyarországra addig, amíg azt szabadon dézsmàlva Orbán embereinek és nyugati fasiszta szövetségeseinek finanszírozására fordítják”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lyon
2022. április 27. 13:57
Ennek már mindent lehet ? Meddig kell, meddig lehet eltűrni az ilyen megnyilvánulásokat ? Egy sajtóban, hogyan lehet ilyen gyalázatosan beszélni bárkiről is ma ? Hogyan fasisztázhat le egy ilyen senkiházi egy francia politikust aki mögött több ember áll mint majdnem Mo. Nagyon megérdemelne egy igazi kemény pert. Ez az ember senkit és semmit nem tart tiszteletben. De ami késik az nem múlik, csak sokára ér ide. De ideér.
jomagad
2022. április 26. 16:09
Szarházy! Nem kéne állandóan fasisztázni, elvégre a választók 41%-a Le Penre szavazott. Azok is mind fasiszták?
kitiltott
2022. április 26. 12:28
A kretének Meddig fasisztázhatnak büntetlenül ?
rókabácsi
2022. április 26. 11:21
lófaszt neked de csak ugrándozz! mindent és mindenkit tönkre tettél ahova be tetted a lábad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik