Mégis mi a túrót tekintsünk példának Németországon, vagy úgy általában Nyugat-Európán?

2022. április 03. 12:40

Felfordul a gyomrom a szagos, rohadó brüsszeli utcáktól és a német nagypofájúságtól.

2022. április 03. 12:40
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Szóval, mégis mi a túrót tekintsünk példának Németországon, vagy úgy általában Nyugat-Európán? Mit? Felfordul a gyomrom a szagos, rohadó brüsszeli utcáktól, a német nagypofájúságtól, az egész széteső társadalmuktól, a céltalan életüktől amiben a következő nyaralás tervezése a legnagyobb dolog (Urlaub Land ez, nem Deutschland). Tönkreteszik Európát, gazdaságilag, szellemileg, társadalmilag. Nem tudok röhögni rajtuk, mert katasztrófa az az út, amin Németország megy, egész Európa katasztrófája.

És hogy mi a bajunk ezzel a gyönyörű liberális Európával a fentieken túl? Egy büdös szót nem szólnak a máig még megmaradt, a nagy nyugati haladás által a szomszédainknak dobott 2 millió magyar elnyomásáról és megalázásáról, egy szót sem arra, hogy ma is komoly vagyont vesznek el a felvidéki magyaroktól, a gyalázatos ukrán törvényekre, a román koncepciósperekre, de legalább Klaus Johannis tolerancia díjat kap Németországban. Finoman szólva is: gyalázat. Ez a bajunk.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakOlvas
2022. április 03. 20:25
Mindegy is, ha ebben az országban még számít a demokrácia(a szavazatok többsége) akkor a végeredmény mem lehet kétséges. Nyugat európa "új modellje" nem nyerhetett nálunk teret, ennél sokkal szegényebbek vagyunk :)
Búgójakab
2022. április 03. 17:58
A németeknek már megint az oroszokkal van bajuk, meg a gázzal foglalkoznak. Ez valami becsipődés náluk?
Agnieszka
2022. április 03. 17:38
Amúgy szerintem döntő, h. egy nép mennyire képes fenntartani magát és a kultúráját. Ott zűrök vannak, mert a töméntelen pénzükből erre nem igazán telik, hiányzik az akarat is. Fura.
faramuci
2022. április 03. 17:12
Pillanatkép egy Magyar vidéki nagyváros barkács áruház parkolójából 2022.január.22.szombat ,nyitás előtt tíz percel: Alig hallottam körülöttem magyar szót,inkább Német,ill Holland diskurzus folyt körülöttem,a korcsoport vegyes képet mutatott. Körbenéztem van e valahol egy kirándulóbusz ,de sehol nem volt. Magyar rendszámú autókkal érkeztek. Új menekülthullámmal szembesülünk,de most nyugateurópa irányából. Majd ezzel is megbírkózunk valahogy!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!