Fejek a Büdös-tóban

2022. április 07. 09:28

Üzenjünk valamit ennek a Csáki Judit nevű semminek? A nép éppen most üzent neki. Negyedszer.

2022. április 07. 09:28
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Ezek nem számítanak. Ezek egész életükben a belvárosban ültek és ülnek, a kicsike Büdös-tóban. Onnan képzelik el az ideális társadalmat, ami persze soha nem annyira ideális, amennyire szerintük ideálisnak kellene lennie, de majd ők megoldják, hogy annyira ideális legyen. Ülnek a Büdös-tóban, és mint gumikacsát, úgy tologatják egymásnak az elb...ott elméleteiket, csóklásznak, és saját magukon kívül gyűlölnek mindenkit.

Közben hangosan papolnak a szeretetről.

De most, a negyedik kétharmad után nem bírták tovább, és elmondták végre, valójában mit gondolnak mindazokról, akik nem ők.

És ez jó. Ezt soha ne felejtsük el. És soha többé ne engedjük ki ezeket a Büdös-tóból. Hiszen ott a helyük. És mindenkinek sokkal jobb, ha soha nem hagyják el a tenyészhelyüket.

Amúgy meg – üzenjünk valamit ennek a Csáki Judit nevű semminek? Ennek az ürességnek? Ennek a feleslegességnek? Üzenhetnénk, de minek? A nép éppen most üzent nekik. Negyedszer. Ezek így fognak kimúlni ebből az árnyékvilágból.

És ez a legjobb üzenet.”

Fotó: MTI Fotó: Filep István

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. április 08. 23:49
Értem én Bayer Zsolt mérgét, de mutassuk meg, hogy mi nem vagyunk olyanok, mint ők!
syphax
2022. április 07. 23:53
Legalább ne lenne ennyire iszonyatosan RANDA ez a cs.j. nevű végbél lény........ha már olyan rosszindulatú és segghülye is ez a szerencsétlen szipirtyó-némber......
amca
2022. április 07. 19:28
Csáki Judit nevű prost. Te velünk vagy. Te Fidesz szavazó vagy. Te a moschlék esküdt ellensége vagy. Te döngölöd földbe a moschklékot. Hajrá.
Sulammit
2022. április 07. 17:21
Csáki beszélt a fogakról úgy, hogy a kiálló fogai fogszabályzó után kiáltanak több évtizede. Beszél a kövérségről úgy, hogy akkora a hasa, mint egy kilenchónapos ikerterhesnek. És még szemüveges is az asszonyság. Na meg folyamatosan epeömlése van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!