A botrányos mondatairól elhíresült Csáki Judit ismét a magyarokat gyalázza

2022. április 26. 19:26

„Nem tudunk kimaradni a háborúból, Orbánék sem hiszik, csak az egybites táboruk hiszi” – fogalmazott a baloldali kritikus.

2022. április 26. 19:26
null

Ismeretes, hogy a választás után a baloldali értelmiség egy része gyalázkodásba kezdett. Közülük is kiemelkedett Csáki Judit kritikus,

aki méltatlan stílusban nyilvánult meg a jobboldali emberekről.

Csáki a közösségi oldalán tette közzé a gyalázkodó írást, azonban miután az széleskörű felháborodást váltott ki, eltüntette az oldaláról. A Mandineren azonban változtatás nélkül közöltük Csáki Judit írását, így az olvasók ide kattintva elérhetik azt. Csáki a választás után azt írta, hogy „Ma láttam Orbán Magyarországát. Nyomorult, semmit sem értő, a nevüket leírni alig-alig tudó embereket, akik megkérdezték, hogy a három lap közül melyikre kell húzni a négy nemet. Ez a tömeg – mert ez tömeg – az a bázis, ami a kétharmadot biztosítja neki.

rosszul lát, elhízott és tönkrement – elképedtem, amikor a névjegyzékben láttam, hogy mennyi idősek, és mennyivel néznek ki többnek annál. Sok a cigány, sok köztük kevésért megvehető, meg is veszik őket, a szavazatukat is. Az országból, a világból nem értenek semmit, nem is akarják. Ez a többség, mint látjuk”.

A baloldali kritikusnő kedden Bencsik Gábor egyik Facebookon közzétett, az orosz-ukrán háborúval foglalkozó írása alatt nyilvánult meg újra.

Csáki azt írja: „Nem tudunk kimaradni a háborúból, ezt te sem hiszed, orbánék sem hiszik, csak az egybites táboruk hiszi. már rég nyakig ülünk benne, és ezt a főnökség tudja a legjobban. de azért te is. kár nyomni ezt az amerikai mantrát, ha megnézed a fotókat, az bizony az oroszok műve, akiket ez a nyomorult ország hirtelen imádni kezdett” – fogalmazott a kritikus.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poverello 1226
2022. április 29. 12:03
Ennek a magyar gyűlölő libának is követnie kellene Heller Ágikát a hullámsírba...
Vad Virág
2022. április 29. 04:25
Ezek a nevüket leírni alig-alig tudók nagyon tetszettek a hölgynek, amikor Gyurcsányra szavaztak. Akkor nem voltak tudatlanok, nevüket leírni alig-alig tudók. Ja, mert rájöttek időközben, hogy kire is érdemes szavazni!
Gyzoltan
2022. április 28. 12:58
Speciel teljesen mindegy, hogy valós, vagy nem valós Marschalkó írása, az alaphelyzeten, az emberiség és a zsidóság viszonyán mit sem változtat! Egyébként meg Marschalkó könyve is megtalálható a könyvespolcomon, amint az 1928-as Zsidó Lexikon is, vagy Golda Meir "Életem" című önéletrajzi írása, sok-sok más egyebek mellett...
sarzal
2022. április 28. 11:06
hát tudnak a választók nyelvén szólni az már biztos, kezdem megkedvelni ezeket a könyvtár-ruhatár szakon végzett balodali értelmiségieket....valaki azért már szólhatna nekik hogy ez eddig sem jött be
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!