A brüsszelita elit fejezze be az uniós pénzekkel való ócska zsarolást!

2022. április 06. 18:18

Undorító, újbolsi tempó...

2022. április 06. 18:18
null
Rákay Philip
Faebook

„Halkan üzenném a brüsszelita »elitnek«, Jourová nénitől Donáth Annáig, hogy fejezzék be a magyaroknak járó uniós pénzekkel val zsarolást!

Haladárok! Nem a kormányt büntetitek, hanem minden magyar embert! S teszitek mindezt azért, mert merészeltünk 2/3-dal újraválasztani Orbán Viktort.

Undorító, újbolsi tempó...”

Nyitókép: YVES HERMAN / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Huncsi
2022. április 07. 15:22
Esküszöm imádom olvasgatni/hallgatni ennek a csávónak höbőrgéséseit, tök szórakoztató. Mindíg az jut róla az eszembe, hogy 30 évvel ezelőtt egy gimnáziumi osztálytársamnak volt egy pincsije, na azt hívták Fülöpkének. Egy kis vakarcs volt, de ha meglátott, rögtön a lehetőbb legádázabb, legagresszívabb stílusban kezdett el ugatni, de ha csak egy lépést is tettél feléje, azonnal felvette a nyúlcípőt és a szomszéd kertig futott és onnan ugatott, nagy bátran. Na ez a csávó is pont ilyen!!! Fülöpke 2.0.!!!!!!!!
Házam Hazája
2022. április 06. 20:58
Tartsák meg! Sok "más ország" szeretettel vár minket. Egy értelmes hitelbe inkább beszállok én is. De ez várható volt. Nem várták meg amíg "nettón befizetünk".
Láncfűrészes Attasé
2022. április 06. 20:23
Kálmánka könnyei, ó jaj, tragédia.
Andreas1970
2022. április 06. 20:22
A brusszeli elit nem az LMBQT torveny, vagy a menekultekkel valo nem szolidaritas miatt indit eljarast Magyarorszag ellen, hanem a korrupcio miatt. En a Meszarosra raszabott allami tendereket, ahol ' komplex, teljes munkat' ker a kormany az allami penzek megszeruesehez problematikusnak tartom, amellyel a kormany automatikusan kizar mindenkit, aki egy specifikus munka elvegzesere szakosodott. Ez nyilvanvaloan korrupcio, amellyel az Orban es a Fidesz az allami penzeket Meszaros zsebebe rakja, aki azutan, mintha az Ove lenne, ugy ossza szet a tamogatottjainak, ahogy akarja. Lasd Varkonyi A versus Meszaros Lorinc 'osszefuggeseket, vagy Meszaros rokonok Meszaros Lorinc 'osszefuggeseket', ill. barkit a Fideszbol es az Orban ismerettsegebol. Ez nalam pofatlan lopasok kategoriaja, ahol Meszaros az allamot, az unios penzeket es a magyar adofizetoket is nagyban meglopja es tortenik mindez Orban es a Fidesz aszisztenciajaval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!