Megalakult Európai Parlament Pegasus-bizottsága

2022. április 27. 08:30

A magyar kormány kémszoftverekkel hallgatta le a saját állampolgárait.

2022. április 27. 08:30
null
Donáth Anna
Facebook

„Több európai kormány, köztük a magyar is kémszoftverekkel hallgatta le a saját állampolgárait. Ezért alakult meg a napokban az Európai Parlament Pegasus-bizottsága, amely a következő hónapokban minden olyan döntéshozót meg fog hallgatni és számon fog kérni, aki a gyanú szerint politikai célokra, politikai ellenfelek megfigyelésére használta a kémszoftvert.

A cél, hogy egy erőteljes, európai szintű együttműködéssel feltárjuk a demokráciát is veszélyeztető megfigyeléseket, és európai szintű Pegasus-törvényt fogadjon el az Európai Parlament.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kustur
2022. április 28. 14:07
Olyan kis szar, mint a pedofil büdös apja volt!
HunAttila
2022. április 27. 23:19
Na szóval ez a Donáth ribanc teljesen nyilvánvalóan hazaáruló. Nem értem a kormány tesze-toszaságát, mikor minden eszköz rendelkezésére áll arra, hogy bizonyítsa azt, hogy külföldi, beszervezett ügynök. Aztán jöhet kóter hosszú- hosszú évekre, míg fű nő a cella küszöbén. Nyilván mellékbüntetésként állampolgárság megvonása, örökre kitiltás Magyarország területéről. És kit érdekel, hogy azok ott az EU-ban, meg általában a liberális mocskok, a FOS mit vinnyognak. Így is úgy is cseszegetnek bennünket. Egyel több, vagy kevesebb, kit érdekel?
Ninini
2022. április 27. 21:24
Hazaáruló.
Akitlosz
2022. április 27. 19:12
"A magyar kormány kémszoftverekkel hallgatta le a saját állampolgárait." Az ukrán kormány le is löveti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!