Hajrá magyar demokraták és a lehetőségekhez képest kellemes, vidám tavaszi hétvégét!

2022. április 16. 08:23

A jelenlegi magyar politikai helyzetről egy régi, bár kissé morbid vicc jut eszembe.

2022. április 16. 08:23
null
Dániel Péter
Facebook

„Előre is elnézést kérek, de nekem a jelenlegi magyar politikai helyzetről egy régi, klasszikus, bár kissé morbid vicc jut az eszembe. A vicc arról szól, hogy Kovács néni nagyon rosszul lesz, bemegy a kórházba, ahol a vizsgálatok után kiderül, hogy sajnos áttételes rákban szenved. Az orvos szomorúan közli, hogy ezen bizony már nem lehet segíteni. Mire Kovács néni könnyes szemmel megkérdi: »Drága doktor úr, nem tudna valami biztatót mondani nekem?« Mire az orvos: »Dehogynem... hajrá Kovács néni!« Na hát én is csak ennyit tudok mondani annak a kevés értelmes és tisztességes embernek, akik reménytelenül szenvednek az orbáni diktatúrától: Hajrá magyar demokraták és a lehetőségekhez képest kellemes, vidám tavaszi hétvégét!”

Nyitókép: Dániel Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. április 18. 14:45
Tetszik nekem az Ön stílusa és gazdag nyelvezete. Kifejezetten mulattatóak a reakciói! És most szeggye össze magát és basszon ide valami zaftos választ!
egy genetikusanalattvaló
2022. április 17. 14:19
A Dániel elvtárs hozzászólásaival kitűnő képet fest önmagáról, intellektuális szintjéről. Úgy tűnik mindig tud mélyebbre süllyedni. Siralmas lehet annyi gyűlölettel élni, ami belőle felbugyog.
kovsa
2022. április 17. 14:03
„annak a kevés értelmes és tisztességes embernek, akik reménytelenül szenvednek az orbáni diktatúrától: Hajrá magyar demokraták” Nos, egy gépész diplomával, nem tudom, hogy az értelmes emberek közé sorolhatom-e magamat, pláne úgy, hogy még „Orbán szavazó” is vagyok. Azonban én úgy látom, hogy a „demokratikus” oldal ma megegyezik a konzervatívval és a magukat „demokratikusnak” mondó, esetleg még gondoló is, oldal igazából egy minden értéket tagadó, romboló gyülekezet. Szóval én ezt a „Hajrá magyar demokraták” biztatást, abszolúte magamra is értem. Szerintem mindenki, aki a Fideszre, KDNP-re szavazott nyugodtan értse magára ide és ne hagyjuk a későbbiekben sem, hogy a Destruktív Kommuna nevű gyűlölet társaság elrontsa a jövőnket.
lugyu
2022. április 17. 14:03
Petya! Az ügyészi állás, hogy áll? Mikor jössz haza megtölteni a börtönöket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!