Az exkomcsi-szélsőliberó értelmiségi pöcegödör legaljáról felsikkantott Csáki Judit néni is

2022. április 06. 08:58

Higgye el, Judit néni, pedig sokan örülnénk annak, ha kegyedék is elhúznának innen jó messzire.

2022. április 06. 08:58
null
Rákay Philip
Facebook

„Az exkomcsi-szélsőliberó értelmiségi pöcegödör legaljáról felsikkantott Csáki Judit néni is, aki a fizetett rettegő klub másik alapítójának, Vásárhelyi Máriának infernális stíljét elirigyelve, kétharmados bánatában azt bírta írni a Facebookon, hogyaszongya:

»orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement (...) sok a cigány, sok köztük kevésért megvehető, meg is veszik őket, a szavazatukat is. az országból, a világból nem értenek semmit, nem is akarják. ez a többség, mint látjuk (...) orbánt a fél ország nem érdekli, és nem érdekli semmi, csak a hatalom és a még több hatalom. nyomorult, frusztrált alak.«

Az ilyen Csáki Judit-félék persze évtizedek óta azon álmélkodnak, miért is utálják őket, na meg kedvenc politikai formációikat a magyarok, mint a belső zsebben ottfelejtett Pálpusztait...

Elárulom, Judit néni: például a folyamatos fasisztázásért, nácizásért, a magyarokat konzekvensen lesajnáló, mucsaizó, belpesti nagyképűségért, a tévedhetetlennek gondolt felsőbbrendűségi attitüdért, ahogy kegyedék a saját kontraszelektált, exkomcsiból liberálissá bábozódott értelmiségi világuk piedesztáljáról letekintve oktatják ki a népet az életről, kultúráról, s afféle haladár szemforgatással próbálják – generációk óta – összeugrasztani magyart a magyarral. Hát ezért...”

Fotó: MTI Fotó: Filep István

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bacunayagua
2022. április 07. 17:06
Juditka! Hosszú életet kívánok, hogy továbbra is megtudhassam ki is vagyok, mit kell tennem, ahhoz hogy...... Elfelejtettem. De talán négy év múlva eszembe jut. Addig is mondogatom, hogy négy láb jobb, mint két láb, négy láb jobb , mint két láb .......
stach
2022. április 07. 08:32
Rákay philip stílusa sok mindent elárul róla is és a táboráról is gratulálok
assisi
2022. április 07. 07:43
Szerencsétlen ország, ahol Csáki és Rátkay között eshetik a választás!
ohassa
2022. április 06. 23:40
Olvasom, hogy ez a Filippe az ELTE esztétika szakán lett kiképezve megafonnak. Ahol Csáki asszony a Philosophiae Doctor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!