Az ellenzék lejáratására használt fake news volt az erdélyi levélszavazatok ügye

2022. április 01. 08:08

Ez a Fidesz által szándékosan szervezett akció. Interjú.

2022. április 01. 08:08
null
Tóth Zoltán
Hírklikk

„Mit ért azon, hogy provokáció?

Ez a Fidesz által szándékosan szervezett akció, hogy az ellenzéket lejárassa.

Vagyis akkor direkt intézték úgy, hogy megtalálja valaki, direkt az ellenzékre leadott szavazatok legyenek benne?

Így van.

Igaza lehet. Annyi már kiderült, hogy kitöltött szavazólapokról van szó, néhányon jól látható, kikre adták le szavazatukat azok, akiknek voksa az illegális hulladéklerakat szemétkupacai között végezte. Az egyik szavazólapon kivehető az ellenzéki koalícióra behúzott X, a másikon pedig jól látható, hogy valaki a Mi Hazánkra adta le voksát…

Mivel már említette, hogy a kormány alapvetően alkotmánysértő, tisztességtelen és átláthatatlan tevékenységet folytat, ezért egyáltalán nem vagyok meglepve, hogy náluk az is belefér a képbe, hogy megpróbálnak befeketíteni ellenzéki pártokat, és nem kormánypártot.

Miért állt ez a Fidesz érdekében?

Azért, mert mindennel, amivel be tudják feketíteni az ellenzéket, azzal a saját szavazóbázisukat stabilizálhatják és számítanak a bizonytalan szavazókra.”

(Fotó: YouTube)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2022. április 11. 16:20
" Ez a Fidesz által szándékosan szervezett akció, hogy az ellenzéket lejárassa. " Az pedig,hogy több mint egy millió állampolgárnak küldenek SMS-t a belegyezése nélkül megszerzett adataik alapján,az olyan "Európai Demokratikus " !!
edilahotmail
2022. április 03. 19:46
Mindenki magából indul ki.De milyen körökben mozog ,az aki ilyen aljas gondolatokkal vádaskodik?Vagy Qui prodest?
misi1962
2022. április 03. 10:08
ez a pasai vagy hülye vagy jól tudja hogy melyik ellenzéki stratégának volt ez a szuper ötlete egyszerű a kérdés kinek az érdeke a határon túli szavazatok lejáratása az a helyzet hogy még szervezkedni és vádaskodni is idióta az ellenzék mert egyből lebuknak ovodás szinten vannak
zseblámpa
2022. április 02. 01:34
A rendőrség tartott már házkutatást a Telexnél? Esetleg lefoglalta az informatikai eszközeiket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!