A jeddi szavazólapok

2022. április 01. 14:51

Csaláshoz édeskevés. Provokációhoz pont elég.

2022. április 01. 14:51
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Tizenhárom szavazólap, hanyagul elszórva jól látható helyen, ahol biztosan megtalálják. De azért nem annyira hanyagul, hogy bármi azonosításra alkalmas információ ott maradjon. Megégetve, de azért nem annyira, hogy ne lehessen látni az ellenzékre leadott szavazatot.

Csaláshoz édeskevés. Provokációhoz pont elég.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2022. április 02. 12:50
A radványi sötét erdőben halva találták Bárczi Benőt... A jeddi sötét erdő szélén hamvába holtan találták a libernyák választási csalás sikertetelen tetemét. Míg Arany János csodálatos költeményét, a Tetetmrehívást soha sem feledjük, addig ezt az elkefélt, dilettáns kis aljas trükköt hamar átlépjük. Annyit azonban elvárunk a hatáskörrel rendelkező szervektől, hogy kivizsgálják ennek a gyurcsányi aljassággal kitervelt provokációnak a körülményeit, megnevezzék elkövetőit és megrendelőit. Bizonyosságot akarunk!
fabulon a bőre őre
2022. április 01. 22:34
14 éves sztori ismételve. https://mandiner.hu/cikk/20220401_izsak_balazs_sznt_levelszavazat_baloldal
Vakfolt
2022. április 01. 20:34
A jeddi visszatér!
packó_
2022. április 01. 18:53
Újhülye most tett feljelentést az EU-s ügyészségen (!). Ami nyilván marhaság. Azonban a ballib sajtóban nem jön át a csalás ténye, pontosabban az erdélyi magyarokat hibáztatják. Elolvastam az Újhelyis HVG cikk kommentjeit. Gyalázzák az erdélyi magyarokat. Ki akarják lőni a határon túli magyarok szavazati jogát. Én amúgy békés ember vagyok, de az Újhelyi ne találkozzon velem, mer egyszerűen megverem az erdélyi magyarok elleni uszítás miatt. Ezek kurva nácibolsik, most a magyarokat hozzák lehetetlen helyzetbe. Tényleg megverem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!