Jó lenne, ha a magát kereszténynek mondó kormány is megmozdulna a határon

2022. március 01. 07:58

Én ott voltam: jó volt vinni a bőröndjüket, átvállalni a terhüket.

2022. március 01. 07:58
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Lelkes, erőn felül teljesítő civilek, leterhelt önkormányzat, tétlen állam. Nagyjából ez a tapasztalat a magyar-ukrán határon, Záhonynál. Éjszaka sokakkal beszéltem a helyszínen. A magyarok ott segítenek, ahol tudnak, élelemmel, szállással, fuvarral, épp csak az állam nincs sehol. Az önkénteseinkkel akinek lehetett adtunk élelmet, egy ukrán családnak pedig átadtam az autómat, hogy a kollégám Budapestre vigye őket.

Jó volt vinni a böröndjüket, jó volt egy kicsit átvállalni a terhüket, és jó volt látni, ahogy a bajban is megkönnyebbülnek: nincsenek egyedül. Ma a tiszabecsi határátkelő a cél. Élelmet, takarót viszünk, a jobbikosok folyamatosan hozzák az utánpótlást, és fuvart is tudunk még vállalni. Jó lenne azonban, ha végre a magát kereszténynek mondó kormány is mozdulna, mert a civilek sokáig már nem bírják, a menekültek pedig csak jönnek és jönnek.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Simon Attila
2022. március 02. 20:25
Odamentél kampányolni, miközben el akarnád venni a határon túliak szavazati jogát a Böszme főnököddel együtt. Inkább húzd ki a fejed a Böszme seggéből, te barom!
Rizsa
2022. március 02. 08:26
Ezért hal ki az orrszarvú mert az orv vadászok ennek a szemétnek adják a vastag bőrt a pofája plasztikázásához.
nyikos gyula imre
2022. március 01. 22:03
Jakab hogy te mekkora ócska alak vagy!
Wadaderika
2022. március 01. 20:53
Eddig tartott odatalálni? Szerinted eddig ki segített?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!