Uniós ügyészek csaptak le Orbán bolgár szövetségesére

2022. március 18. 11:50

A kormányváltás után Magyarországon is ez vár azokra, akik családtagoknak, haveroknak osztogatnak.

2022. március 18. 11:50
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Sérthetetlennek hitte magát, azt gondolta, örökre ő lesz a miniszterelnök. Most mégis uniós ügyészek segítségével tartóztatták le Orbán Viktor szövetségesét, a volt bolgár miniszterelnököt. A gyanú szerint visszaélt az uniós forrásokkal.

A kormányváltás után Magyarországon is ez vár azokra, akik családtakognak, haveroknak osztogatnak uniós forrást. Április 3-a után azért fogunk egyből csatlakozni az Európai Ügyészséghez, hogy senki ne ússza meg büntetlenül, aki a közös pénzünkből lop.”

(Fotó: YouTube/Euronews)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2022. március 19. 23:31
Egyébként vádemelés nélkül szabadon engedték a volt bolgár miniszterelnököt.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2022. március 19. 23:30
Neked kellene már a mocskos, tolvaj férjeddel együtt a börtönbe lenned. A lopott villát mikor adjátok vissza?
Esvány
2022. március 19. 12:44
Korai volt a DK-s főtehén örömködése: "Szabadon engedték Bojko Boriszov volt bolgár miniszterelnököt Az összegyűlt iratok alapján az ügyészek úgy döntöttek, hogy egy esetleges vádemelés törvénysértő lenne - indokolt a vádhatóság. " https://nepszava.hu/3150559_bojko-boriszov-bulgaria-unios-penzek
teljesenertelmetlen
2022. március 19. 12:15
Fake news. Vádemelés nélkül szabadon bocsátották. Amikor a zsidó-keresztény szakállas prófétára csapott le az adóhatóság, akkor meg habzott a szátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik