A milánói egyetemen leállítják Dosztojevszkij oktatását

2022. március 03. 14:55

Majd' 200 éve alkotott korszakos zseniket tiltunk be a „szabad világ” égisze alatt?

2022. március 03. 14:55
null
Tibi atya
Facebook

„Bemutatom a cancel culture cancel culture-jét:

1. Az orosz-ukrán konfliktus hatására a milánói egyetemen bejelentik, hogy leállítják a Dosztojevszkij oktatását, mert...mert hát orosz író. (Tekintsünk el attól a ténytől, hogy Dosztojevszkij tiltott könyvek olvasásáért 4 évig volt szibériai munkatáborban.)

2. A közösségi médiában futótűzként terjed a teljesen abszurd hír, minden jóérzésű ember értetlenül állt, hogy mégis mi a pék fasza történik? Majd' 200 éve alkotott korszakos zseniket tiltunk be a »szabad világ« égisze alatt?

3. A rektor az egyetemet online ért támadások miatt úgy dönt, hogy a »Bűn és Bűnhődés« kurzust mégis megtartják az eredeti tervek szerint.

Üdvözöllek 2022-ben, mikor online lincselésekkel érünk el ügyeket mindegyik oldalon. Szép új világ, mondhatom. Dicsértessék!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2022. március 04. 13:51
Siralmas énnéköm...
Saksafar
2022. március 04. 11:08
A háború lezárása után sokan fogják bánni a meggondolatlan cancel műsort. Nyilván sokan meg csak azért lépnek, mert ez az elvárás és ultramodern libsi-haladáréknál nem szabad kilógni a sorból.
Saksafar
2022. március 04. 10:50
Mit csodálkozol? Ma a hülyék és a hülyeség modernítják a világot, aki nem akarja az ilyen értelmetlenséget követni az ókonzervatív.
kishegyi
2022. március 04. 04:18
Mindez úgy indult, hogy egy bűnöző emléke előtt letérdeltek a focicsapatok. Amelyek nem, azokat vegzálták. Woke kultúra, a maga nyers valóságában. Ja, íme az amerikai képviselőház elnökasszonya (alias múmia), aki szerint most Magyarországon folynak a harcok: https://youtu.be/rYPsDXywyjk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!