Már a baloldali sajtónak is elege van Márki-Zay Péter háborús uszításából

2022. március 21. 14:13

A Telex cikke tételesen cáfolja Márki-Zayt.

2022. március 21. 14:13
null
Sneider Tamás
Facebook

„Két héttel a választások előtt eljutottunk oda, hogy már a baloldali sajtónak is elege van Márki-Zay Péter háborús uszításából. A Telex cikke tételesen cáfolja Márkit, aki minden nap azt hazudja, hogy Orbán Viktor fegyvereket szállít Ukrajnába az oroszok ellen, és hogy Boris Johnson miniszterelnöknek katonai segítséget is ígért az oroszok ellen.

Emlékszünk még, honnan indított Márki-Zay Péter? A háború kitörése előtt már arról beszélt, hogy NATO kérésre azonnal katonai segítséget és fegyvereket adna Oroszországgal szemben. Ezeket az állításokat más baloldali vezető politikusok is megtették. Aztán kitört a háború, és hamar kiderült, hogy a magyar lakosság döntő többsége nem szeretne háborúba keveredni Oroszországgal.

Ekkor kezdte azt mondani Márki-Zay Péter, hogy ő és társai nem is mondtak soha ilyet. Ez a kommunikációs manőver nem sikerült, hiszen az internetnek köszönhetően a szavai mindenhol fellelhetők. Ekkor jött az újabb csavar, ha nem tudjuk elhazudni, amit mondtunk akkor kenjük a kormányra, hogy valójában ő akar háborúba taszítani minket.

Most ott tartunk, hogy ez a hazugság is megdől még a baloldaliak előtt is, de még mindig vannak újabb csavarok. Csütörtökön megint elmondta egy lakossági fórumon, hogy miért lenne jó ötlet szerinte fegyvereket küldeni Ukrajnába, majd pénteken feljelentést tesz, mert azt mondják róla, hogy fegyvereket szállítana Ukrajnának!”

Márki-Zay felhívta Deák Dánielt (!), hogy közölje: a Telex hazudik

„Miért engem hívogat ezzel szombat délelőtt Márki-Zay Péter?” – tette fel a kérdést a XXI. Század Intézet elemzője. Bővebben...

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. március 21. 22:36
Városunkban kukába !!!!! dobták Márki Majmun képeit. 1edül Szar Kándy Lajosné van a képeken. Qurcsány bosszúja,Klára megerőszakolásért..
elfújta az ellenszél
2022. március 21. 19:58
Maki idegállapota jól követhető a választási kampány során. És ez még nem a végstádium, ki tudja hol lesz a vége a leépülésnek Sok más félbolonddal együtt az ő állapotát is a stressz rosszabbítja , nyugodt környezetben szinte normálisnak tűnhet
egyvilág
2022. március 21. 17:46
Márki-Zay realista értékelése: https://egyvilag.hu/index.shtml#PT111_markijay
Madasa Hatter
2022. március 21. 17:41
Ha van Isten, a Kétfarkúak és a Mi Hazánk elvisz annyi szavazatot ezektől a köcsögöktől hogy nem lesz meg nekik a 15% és úgy ahogy vannak kiesnek a parlamentből. Inkább legyen a degenerált Mi Hazánk és az ostoba Kétfarkú párt a parlamentben mint ezek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!