Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Orbán is elindult Európába, de véletlenül Oroszországban kötött ki

2022. március 25. 20:26

Ez az életveszélyes produkció az asszisztáló szolgahad nélkül nem jöhetett volna létre.

2022. március 25. 20:26
null
Kolozsvári Szalonna
Facebook

„Minden alkalommal tegyük hozzá: ez az életveszélyes produkció a slepp, az asszisztáló szolgahad nélkül nem jöhetett volna létre, mert ha annak idején valaki megálljt parancsolt volna ennek a törtető, kényszeres szereplési vággyal felvértezett komplexusos maffiózónak, akkor itt tényleg az lenne, amire idestova 30 éve vár ez az ország.

Az állítólagos messiás, aki csak 1000 évente egyszer születik a magyar ugaron, Orbán képében eljött közénk, hogy végre elfoglaljuk a helyünket ott, ahova mindig is vágytunk, Európába. Elnézte az irányt, volt már ilyen, nem? Kolumbusz is Indiába akart menni hajóval, erre felfedezte Amerikát. Orbán is elindult Európába, de véletlenül Oroszországban kötött ki. Istenem, ha már így alakult akkor ebből kellett kihozni a legtöbbet, meglátta a sok aranykupolát Moszkvában, és úgy gondolta, nekünk itt is jó lesz.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2022. március 27. 16:17
Bezzeg MZP Cia messiásod, na az aztán vinne téged a jégre, harcolhatnál Ukrajnádért szalonnástól, mindenestől! Szeretnéd ugye ha mások mennének a vágóhídra csak te nem mennél?! Tudod mit ezerszer Orbán mint az ellenoldal bármelyik felkentje! Takarodjatok!
péterx
2022. március 27. 14:59
Vigyázat, kedves szavazók! Az ilyen ellenzéki oroszos-putyinozós szövegek a te drasztikus rezsiemeléseddel lennének egyenlőek... Szavazz április 3-án Orbánra, ha jót, normál-rezsit akarsz magadnak és szeretteidnek!
Felvidéki MAGYAR
2022. március 26. 18:46
Látom, Erdélyben is akadnak magyarul beszélő idióták. Ez a szalonna stáb közéjük tartozik!
amca
2022. március 26. 18:17
Buttha büdös román,szőröstalpu. Magyar nem lehetsz agyatlanul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!