Nekünk mintha a kelleténél kicsit nagyobb adag jutott volna putyinizmusból

2022. március 14. 07:03

Mi csak tudjuk. Exportáltunk a „Putinka” vodkából is.

2022. március 14. 07:03
null
Lendvai Ildikó
Hírklikk

„Amit Orbán leginkább lemásolt a putyinizmusból, az a rút nyugati »globalizmus« szembeállítása a nemzeti szuverenitással. Most a nemzeti szuverenitás eme apostola bombáz és gyilkol egy szuverén nemzetet Putyin ideológusa: Szurkov szerint a putyinizmus »jelentős exportpotenciállal« bír.

Mi csak tudjuk. Exportáltunk a »Putinka« vodkából is. Mint olvasom, abban különbözik a többi 40 fokos orosz vodkától, hogy nem kell lecsavarni a kupakját: van rajta adagolós kiöntő. Nekünk mintha a kelleténél kicsit nagyobb adag jutott volna putyinizmusból.

Ezért aztán nézhetjük a tévéreklámot, amelyen a szerepét jól alakító, mutatós anyuka óvja kislányát (a családja szép honoráriumot kaphatott a gyerekük áruba bocsátásáért) a csúnya bácsitól, aki szerint őt is fiúvá lehetne operálni.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. március 16. 20:08
Szerintem nekünk belőletek sokkal, de sokkal több jutott! Nem is tudjuk kiheverni...
Turulmadár
2022. március 15. 07:19
Én esetében támogatnám a nemi átalakító műtétet. Nővé kellene operálni. Gusztustalan, kacsapicsa-szájú, ősbolsi.
kishegyi
2022. március 15. 05:01
Felszólítjuk a Mandinert, hogy ne hergelje tovább olvasóit ilyen mocskos hazaáruló, a nyugdíját háboríthatatlanul élvező, gyilkos komcsi szektatagok szemlézésével. Nem elég azt mondani, hogy akkor ne olvassuk el, mit írt, mert a randa pofáját a fotókon akkor is végig kell néznünk. Elég volt!
amca
2022. március 14. 23:38
Botox. Tudok küldeni 1 lepukkant wibrit .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!