Megszólalt a fideszes értelmiség, Nagy Ferenc, Kossuth-díjas énekes

2022. március 24. 20:28

A baj megint csak az, hogy mi fizetjük.

2022. március 24. 20:28
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Megszólalt a fideszes értelmiség, Nagy Ferenc, Kossuth díjas énekes. Hozta a tőlük megszokott stílust:

»Elfogult vagyok politikailag, emiatt sokszor olyan jelzőket kapok kommentekben, hogy »seggnyaló« vagyok. Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!«

Fura ízlés! De ha neki ez a perverziója, akkor az ő dolga. Meg azé, aki Kossuth díjat ad érte. A baj megint csak az, hogy mi fizetjük.”

Nyitókép: MTI/Földi Imre

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. március 29. 06:40
"..HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK! RIA! RIA! HUN-GÁ-RIA!" ÉLJEN DR.ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁG ZSENIÁLIS MINISZTERELNÖKE! GYŐZÜNK!!! GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!GYŐZÜNK!!!
syphax
2022. március 28. 15:27
JEGYEZD MEG JÓL KISHÜLYEFASZ! "..A mocskos fajtád 95%-a napokon belül eltakarodna, rendesen meg lesz tizeledelve a mandiner komment szekciója is. Alig várom :)" EZ AZ, AMI SOHA(!!!) NEM FOG BEKÖVETKEZNI! MERT! ÉN AKKOR IS VAGYOK ÉS LESZEK IS HA BÁRKI "MEGTIZEDEL"--MINT EÉEVEN MAGYAR, KIIRTHATATLAN LELKIISMERET. ÚGYHOGY TE VÁRHATSZ AMIT AKARSZ, AZ SOHA NEM LESZ!!! EBBEN MEGNYUGODHATSZ...HA TUDSZ! HA NEM TUDSZ, VONULJ BE AZ ÚJ OPNI BA.....
syphax
2022. március 28. 14:24
Helyesen és kiválóan helyesen mondja Nagy Feró Kossuth dijas zenész: EL KELL MENNI ÁPR. 3-ÁN SZAVAZNI,ÉS A FIDESZ-KDNP-RE ÉS "EZZEL" ORBÁN VIKTORRA KELL! KELL! KELL(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) szavazni. EZ MOST A LEGESLEG FONTOSABB FELADATA MINDEN IGAZ MAGYARNAK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK! RIA! RIA! HUN-GÁ-RIA! P.S.: HALOVÁNY GŐZÖM NINCS ARRÓL, KI A TÚRÓ AZ A NAGY FERENC.
AGSTN75
2022. március 26. 21:38
Nálad nagyobb seggnyaló kevés van ebben az országban, juszt is hajrá Fidesz!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!