Értem az össze-vissza dumát, a „stratégiai nyugalomnak” nevezett stratégiai hadovát

2022. március 10. 12:55

Csak volna pár kérdésem.

2022. március 10. 12:55
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Idézet Orbán Viktor oldaláról: »A kormányzati tapasztalat előnye, hogy tudom, mi az a stratégiai nyugalom: keveset beszélni, akkor viszont pontosan, felelősségteljesen.«

Ezt értem. Csak volna pár kérdésem:

1, Akkor miért tetszettek a minap azt hajtogatni, nem jöhetnek ide újabb NATO-csapatok, hiszen van már nekünk: itt a magyar hadsereg. Aztán pár napra rá itt a kormányhatározat, hogy de igen, nagyon is jönnek.

2. Miért tetszettek esküdözni: innen aztán nem megy egy szál támadó fegyver se az ukránoknak, ilyet csak a csúnya felelőtlen ellenzék akar, pedig az oroszok meg is támadhatnák a konvojt? Közben ugyanebből a határozatból kiderül, de igen, mehet, végig az országon, csak utána érinti pár kilométer erejéig Szlovákiát vagy Romániát, onnan jut át Ukrajnába. Nahát! Orbánnak eszerint az volt a benyomása számos találkozásuk alkalmával Putyinról, hogy az illető hülye, és nem veszi észre, hogy az a fegyver előbb nálunk járt?

3. Nem lett volna célszerű a miniszterelnöknek kicsit halkabban az »európaiak« szemére hánynia, hogy »56-ban cserben hagytak minket«, amikor pont azt csinálták, amit most (érthetően) mi is: a világháború veszélyétől félve nem küldtek ide csapatokat, viszont befogadták a menekülteket?”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Imre
2022. március 12. 18:41
Önnek nem áll jogában kérdezni, mert a Lassan mondom, hogy mindenki értse választási ígérettel becsapta a Magyar embereket. Hazudott! A hátralévő idejét a apáca zárdában kellene töltenie és napi egyszer enni, inni. Vén szipirtyó!
NTLLK
2022. március 11. 19:52
Cuki vagy nyanya! Ja nem, - bocs! Ciki vagy!
nyugalom
2022. március 11. 13:40
A kepen a lelke, ha van neki! Kohnhalmi is kezd ilyen aszott, idiota műnő lenni! A partjuk termeli ki !
nyugalom
2022. március 11. 13:39
Kuss! Ez nem maskepp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!