Megjött Timmermans is

2022. március 10. 18:14

Eddig azt hittük, hogy Kocsis-Cake Olivio saját kútfőből dolgozott.

2022. március 10. 18:14
null
Kontra
Facebook

„Eddig azt hittük, hogy Kocsis-Cake Olivio, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem történetének legbutább hallgatója és Márki Zay Péter saját kútfőből dolgozott, amikor azt javasolta, hogy a rezsicsökkentés legjobb módja, ha elzárjuk a fűtést... Kiderült, hogy szó sincsen önálló gondolatokról, a teljes európai liberális baloldal osztozik ezen a szellemi bravúron.

Az Európai Bizottság ügyvezető alelnökének, az Európai Unió egyik csúcsintezményének vezető tisztségviselőjének ez volt a javaslata az európai polgárok számára. Azt üzente, hogy mi, azaz az átlagemberek meg tudjuk csinálni. Egy kicsit meg kéne erőltetnünk magunkat! Ez már tényleg nem nagy áldozat! Ha szükség lenne rá, ő is szívesen osztozna a terheken, de hát erre nincs semmi szükség. Éppen úgy, mint a migrációs krízis idején. »Meg tudjuk csinálni« és tényleg, milyen jól kibírtuk.

Ezek minden válságra ugyanazt tanácsolják: erőltessétek meg magatokat!”

Nyitókép: Dursun Aydemir / Anadolu Agency / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. március 12. 18:15
Szerintem ezek testvérek. Egyedül nem lehetnek ilyen hülyék !
molnarat
2022. március 11. 14:19
Konzultátlhatna a saját miniszterelnökével, akinek kicsit más a véleménye! Esetleg kizárhatnánk egy éjszakára pizsamában.
edilahotmail
2022. március 11. 12:37
Kocsis coki Óloviónak nincs saját gondolata.Ahhoz szürkeállomány(minimális) kellene!!!!! Méghogy kútfő?
formaegy
2022. március 11. 11:02
A Timmermans nácik felsorakoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!