Szóval Orbán Magyarországot visszavitte a lenini útra

2022. március 18. 19:03

De az igazság ennél sokkal cifrább.

2022. március 18. 19:03
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Olvasom a különböző »eredetkutatásokat«, amelyek azt keresik, hogy honnan származik a Fidesz szlogenje: »Magyarország előre megy, nem hátra.« Kiderült, hogy használta Eric Honcker és Tony Blair is.

De az igazság ennél sokkal cifrább. V.I. Lenin egy angol lapnak nyilatkozott a szovjet államkapitalizmus aktuális gazdasági helyzetéről. A lassan beinduló ipart bemutatva mondta azt Lenin, hogy »Oroszország előre megy, nem hátra«.

Egyből hozzátéve, hogy »lassan és szakaszosan«. Ez az interjú a Lenin összes 4. kötetében olvasható eredetiben: »Россия идет вперед, а не назад, хотя, повторяю, очень медленно и с перерывами.« Szóval Orbán Magyarországot visszavitte a Lenini útra...”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. március 22. 18:16
Valószínűsíthető, hogy ezek szerint orosz nyelven (cirill betűkkel) írta az elvtárs a jelentéseit a szovjet tartójának. Az pedig havi 100 gramm további vodkát jelenthetett a fizetésnél, hogy Lenint idézte oroszul.
Bájron
2022. március 20. 06:58
Azt szivtad magadba,azért lettél zsirdiszno te barom!
Wadaderika
2022. március 19. 18:27
Egyre nagyobb marha vagy, elnézést négylábúak.
Jooee
2022. március 19. 17:34
Agyhalott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!