Üzenet Kárpátaljáról, Márki-Zay Péternek

2022. március 03. 18:34

Az alábbi felkavaró üzenetet egy Kárpátalján elő ismerősömtől kaptam.

2022. március 03. 18:34
null
Benkő Zsolt
Facebook

„Üzenet Kárpátaljáról, Márki-Zay Péternek, a baloldal miniszterelnök-jelöltjének!

Az alábbi felkavaró üzenetet egy Kárpátalján elő ismerősömtől kaptam, változtatás nélkül közlöm:

»Azt kérjük, hogy valahogy adjátok tudtára ennek a .... Márki-Zay Péternek, hogy ne sodorjon bennünket itt Kárpátalján még nagyobb életveszélybe! Eddig csak a zsebnacionalisták, gépfegyveres, magyarellenes videói keltettek félelmet, de amióta a magyar miniszterelnököt teszi egyszemélyes felelőssé a háborúért, már a magyarok megölésére felhívó plakátok is megjelentek! Sok asszony és gyerek van még itt! De ha ez így megy tovább, nem marad a Jóistennek magyarja Kárpátalján!«

Ez történik, amikor felelőtlen baloldali politikusok megszólalnak! Nyugalomra és higgadt döntések meghozatalára van szükség, különben komoly következményei vannak és lehetnek, minden megszólalásnak!”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2022. március 07. 13:47
Kedves Benkő Zsolt ! Túlságosan kilóg a lóláb! Ugye nem gondolja komolyan, hogy az ukrán nacionalisták annyira hülyék, hogy éveken keresztül nem vették észre, hogy OV. az, aki állandóan keresztbe tesz nekik. Ugye nem gondolja komolyan, hogy "nagyívű, európa szerte ismert politikusunkra" eddig nem figyeltek fel az ukránok, az "ismeretlen" Márky-Zay Péter egyetlen mondatára pedig elkezdik halálosan fenyegetni a Kárpátaljai magyarságot??? Az ilyen fajta fenyegetéseket sajnos már évekkel ezelőtt megkapta a határon túli magyarság, ezért álságos, valószínűleg megrendelésre készült, szemenszedett hazugság az ön által közzétett levél.
szucszoli89
2022. március 06. 10:00
Undorító, mocsadék kormánypropaganda csatorna vagytok kedves mandiner! Uszítjátok a fideszes szavazótábort a Márki-Zay ellen egy olyan állítólagos Kárpátaljai lakostól, akinek még a nevét sem tudjuk, mivel nem létezik! Ha létező személy lenne, videót is készítsetek róla, legalább fektessetek munkát a saját hazugsággyáratokba, ha tömi a zsebeteket a fidesz! Amúgy ne zavarjon, hogy Orbán gazdátok milyen háttéralkukat köt az orosz titkosszolgálattal! Annak nincs hírértéke, csak egy senkivel vagytok hajlandók foglalkozni, akivel a gyáva gazdátok nem mer bevállalni egy nyílt vitát, mert felmosná vele a padlót és ezt ti is jól tudjátok!
Kala pál
2022. március 04. 08:06
A volt óvónéni hat pár rendőrcsizmát emlegetett a makiról. Nos a fejlődésben nem állt meg,nyugodtan emlegethetünk 12 pár rendőrcsizmát!
zolizolizoltan
2022. március 04. 06:46
Az oroszok nyilvános kivégzéseket terveznek a civil lakosság körében, ha elfoglalják Ukrajnát. Így akarják elfojtani a polgári tiltakozásokat. Megjelenik a középkori barbarizmus Kárpátalján is. Csaxólok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!